Annonce:
Annonce:

Barcelona narret af Basel

Mægtige Barcelona måtte nøjes med uafgjort, da schweiziske Basel udlignede kort før tid. Både Barca og Sporting Lissabon er dog videre fra gruppe C

FC Basel snuppede det ene point på Nou Camp. (Foto: AP)
FC Basel snuppede det ene point på Nou Camp. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Barcelona måtte tirsdag nøjes med 1-1 i hjemmekampen i Champions League mod upåagtede FC Basel, som sent i 2. halvleg udlignede en føring, som Messi havde givet katalanerne. Både Barca og Sporting Lissabon er dog videre fra gruppe C efter bare fire kampe.

Den lille troldmand spillede bandespil med Thierry Henry foran feltet, gled i perfekt balance af på en glidende tackling og satte bolden ind ved den ene stolpe til 1-0 efter 62 minutter.

Thierry Henry var mere synder end helt på denne aften på Nou Camp. Franskmanden brændte en af 1. halvlegs største chancer, da han fra spids vinkel forsøgte at lægge bolden rundt om Basels argentinske målmand Franco Costanzo - og fik lagt den helt forbi mål.

Om det var frustration over den afbrænder og flere andre, der derefter fik Henry til i en nærkamp at klaske begge arme i hovedet på Basel-spilleren Carlitos og give denne næseblod, får vi nok ikke svar på.

Men episoden lignede en klar mulighed for at vise angriberen ud. Dommeren gav dog ikke engang gult for Henrys forseelse.

Knap 10 minutter før tid kunne Barcelona så se Eren Derdiyok udligne til 1-1.

Henry og de andre Barcelona-spillere bør trods pointtabet dog ikke være specielt frustrerede. De fører gruppe C med 10 for fire kampe.

Sporting Lissabon ligger sikker to'er i gruppen med ni point, efter at portugiserne tirsdag vandt 1-0 hjemme over Shakhtar Donetsk. Ukrainerne kan på tredjepladsen ikke længere indhente de to hold fra den iberiske halvø.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: