Annonce:
Annonce:

Torres på 70 pct før Atlético-kamp

- Fernando Torres er lige nu 70 procent klar, siger Rafael Benitez, som dog går stenhårdt efter en sejr over Atlético Madrid, så han senere kan spare spillere

Fernando Torres
Fernando Torres
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

LIVERPOOL (ekstrabladet.dk): Rafael Benitez vil vente til tirsdag formiddag med at beslutte om Fernando Torres skal med i truppen til opgøret mod angriberens tidligere klub – Atlético Madrid.

- Fernando er lige nu 70 procent klar. Men det er en speciel kamp for ham, hvis han kommer på banen. Derfor er det vigtigt at lytte mere til hans hoved frem for til hjertet, sagde Liverpool-manager Rafael Benitez på dagens pressemøde.

Det tyder på, at Benitez ikke er villig til at tage chancer med Torres, så han må affinde sig med en plads på bænken.

Benitez venter en kamp mod Atlético Madrid, hvor spanierne vil spille kontrafodbold og satse på de stærke offensive trumfer som Agüero, Simao og Forland.

På hjemmebane vil Benitez gå for sejren, fordi det er tæt på at sikre puljesejren og samtidig giver arbejdsro til de to sidste puljekampe mod Marseille og PSV Eindhoven.

- Hvis vi besejrer Atletico Madrid, kan vi bruge de sidste to puljekampe til at bruge andre spillere. Så kan vi tillade os at fokusere mere på Premier League, mente Liverpool-manageren og slog fast:

- Vi har en stærk mentalitet og megen kvalitet i truppen. Men det er vigtigere vi bliver mere kolde og kyniske foran modstandernes mål, sagde Benitez, der tydeligvis henviste til de mange afbrændere mod Tottenham i lørdags.

- Jeg var tilfreds med spil, chancer og indstillingen mod Tottenham. Bare ikke resultatet. Men jeg bekymrer mig ikke om det første nederlag vil påvirke os i fremtiden, fastslog han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: