Beckmann drømmer om CL i Parken

Mikkel Beckmann spillede to af FC Nordsjællands tre hjemmekampe i Parken i efteråret. Nu drømmer han om at komme dertil som udebanemodstander

Mikkel Beckmann har prøvet at spille Champions League med FC Nordsjælland i Parken - og drømmer om at prøve det igen med APOEL Nicosia. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Beckmann har prøvet at spille Champions League med FC Nordsjælland i Parken - og drømmer om at prøve det igen med APOEL Nicosia. (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Beckmanns skifte til APOEL Nicosia har været en succes. Han har spillet 12 af sin nye klubs kampe på vejen mod det cypriotiske mesterskab, og han skal nu i næste sæson ud i kvalifikationskampe til Champions League, som han kan deltage i for anden sæson i træk.

Han var nemlig en del af det FC Nordsjælland-hold, der mødte Shakhtar Donetsk, Juventus og Chelsea i gruppespillet i efteråret, hvor han var med i fem af de seks kampe og kun gik glip af hjemmekampen mod Shakhtar Donetsk på grund af en skade. Beckmann og FCN havde lånt Parken til storkampene, og den 29-årige offensivspiller drømmer nu om igen at spille Champions League på sit lands nationalstadion.

Se også: Ny træner til Mikkel Beckmann

- Det vil være en drøm at komme til at møde FCK i Champions League, så jeg kan komme hjem og spille i Parken igen. Jeg håber, det kan ske, men først skal vi gennem to kvalifikationsrunder, som vi lige må have overstået først, siger Mikkel Beckmann til tipsbladet.dk.

APOEL Nicosias koefficient er dårligere end FC Københavns, og Beckmann skal derfor håbe, at der sker et par overraskelser i kvalifikationen til turneringen, så FCK kan blive seedet i tredje lag, så det dermed bliver muligt for de to klubber at møde hinanden. Under alle omstændigheder vil APOEL Nicosia tilbage til Champions League, hvor de nåede kvartfinalen i 2011/2012-turneringen.

Se også: Beckmann blev cypriotisk mester

- Jeg kan godt mærke, at de er sultne hernede efter at prøve sig af i Champions League igen efter det store eventyr i 2012. Jeg fik også selv smag for det, da jeg var med i turneringen med FC Nordsjælland sidste år. Vi fik nogle stryg, men vi kan jo håbe, at vi trækker nogle lidt nemmere modstandere og få en bedre lodtrækning, men vi ved jo også godt, at alle kampe vil være svære i så stor en turnering, siger Beckmann.

Mikkel Beckmanns Champions League-sæson med FC Nordsjælland vil især blive husket for Beckmanns mål til 1-0 i hjemmekampen mod Juventus, der dog senere fik udlignet til slutresultatet 1-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer