Galatasaray-træner: Ståle gør det svært for os

Roberto Mancini er godt klar over, at Galatasaray næppe får det lige så nemt mod FC København i Parken, som de havde det for to uger siden i Istanbul

Roberto Mancini på mandagens pressemøde i Parken. (Foto: Lars Poulsen)
Roberto Mancini på mandagens pressemøde i Parken. (Foto: Lars Poulsen)

FCK-træner Ståle Solbakken var for et par uger siden en anelse betuttet over at skulle hilse på Galatasaray-manager Roberto Mancini, da FCK spillede og tabte på udebane i Istanbul i Champions League-gruppespillet. Fordi han engang havde spurgt Galatasaray-manageren om en autograf til sin søn.

Se også: Flov Ståle: Jeg giver ikke hånd til Mancini

Mancini huskede godt situationen, da han mandag dukkede op til pressemøde - iført træningstøj som sine spillere - før den omvendte kamp i Parken.

- Han er en god træner, han er en god manager, sagde Mancini om FCK's norske træner.

- Jeg har talt med ham om hans søn, fordi han er Manchester City-fan. Jeg mener, at han er en rigtig god træner, og det er også derfor, det bliver en svær kamp for os i morgen, sagde den tidligere Manchester City-manager på pressemødet.

- Men vores indstilling er, at vi spiller for at vinde denne kamp. Vi ved, det bliver noget andet end i Istanbul, for FC København er et andet hold på hjemmebane. De er meget stærke hjemme, så hvis vi skal have tre point i morgen, skal vi spille virkelig, virkelig godt. Jeg ved ikke, om vi får et point eller tre, men det er vigtigt for os at kunne udføre vores job alle steder, sagde Mancini om udekampen i Parken.

Se også: FCK forventer udsolgt til Galatasaray-kamp

Galatasaray har ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor det første på det sidste har været muligt at kravle op på tredjepladsen i den tyrkiske Superlig. Der er dog stadig seks point op til lokalrivalerne Fenerbahce på førstepladsen.

Der er rum for forbedring, forklarede Mancini på pressemødet. Men italieneren har kun haft fem uger til at arbejde med tingene siden han erstattede Galatasaray-legenden Fatih Terim.

- Det er umuligt at ændre tingene på fem uger, men spillerne har gjort det godt, de arbejder godt, jeg er godt tilfreds med spillerne. Vi har arbejdet hårdt. Men vi skal bruge mere tid. Vi spiller hver tredje dag, og det gør det svært at lave om på tingene.

- Men vi har gjort det fint, vi gør fremskridt, og vi har chancen for at komme videre (til 1/8-finalerne i CL). Vi tror på, at vi kan komme videre. Vi ved, at Juventus og Real Madrid er favoritter til at gå videre, men vi vil forfølge vores egen chance, sagde Mancini, der til kampen tirsdag aften må undvære både sin førstemålmand Fernando Muslera og den hollandske stjernespiller Wesley Sneijder.

Se også: Galatasaray bekræfter: Sneijder er ude mod FCK

Muslera, der har problemer med en tå, kunne måske have spillet på en lokalbedøvende sprøjte, men den chance vil Roberto Mancini ikke tage, og derfor må han til tirsdagens kamp sætte sin 22-årige tredjemålmand, Eray Iscan, til at vogte buret.

- Han kender situationen udmærket, sagde Mancini om Eray Iscan.

- Han er ung. Måske har han ikke spillet Champions League før, men det er en kamp som alle andre. Jeg har tillid til ham, og det har jeg også sagt til de andre spillere, forklarede Roberto Mancini på dagens pressemøde.

Se også: Mareridt kan afgøre FCK’s startopstilling

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere