PSG-træner: Vi var alt for middelmådige

Laurent Blanc var langt fra tilfreds med sit mandskabs præstation i 1-1 kampen mod Anderlecht, som franskmanden karakteriserede som middelmådig.

Paris Saint-Germain er kommet strålende fra land i dette års Champions League under ledelse af Laurent Blanc. Tre sejre i ligeså mange kampe var fakta inden kampen mod Anderlecht hjemme på Parc des Princes, og der var nok ikke mange, der på forhånd levnede belgierne mange chancer i den franske hovedstad - specielt ikke efter magtdemonstrationen på 5-0 i sidste runde.

Men Anderlecht lagde sig ikke ned, og kun på et mål efter 70 minutter af Zlatan Ibrahimovic undgik pariserne det første nederlag i dette års Champions League. Efter kampen var der dog ikke meget glæde af spore ved det ene point hos cheftræner Laurent Blanc.

Se også: CL-overblik: City og Bayern videre som de første

- Vi var alt for middelmådige overalt på banen. Vi lavede en masse tekniske fejl, hvilket ikke er sket længe. Alligevel skabte vi mange muligheder, men vi var klodsede foran mål, siger Blanc ifølge Goal.com til RMC.

Den franske træner antyder også, at hans mandskab og omgivelserne tog for let på opgaven.

- Det minder os om, at før vi snakker om, hvor mange mål vi vil score, skal vi først sørge for at vinde kampen på banen, og her til aften var Paris for middelmådige til at vinde. Det er et godt wake-up-call, for selvom spillerne leverede en fin fysisk indsats, var det ikke nok, lyder det fra PSG-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere