Braaten: Hælscoring var eneste mulighed

En glad og lettet Daniel Braaten beskrev i røg og damp sit afgørende mål til 1-0 mod Galatasaray

Braaten spillede en stor kamp (Foto: Lars Poulsen)
Braaten spillede en stor kamp (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (Ekstra Bladet): Mens kanonslagene bragede løs på Galatasarays tribune, og fansene væltede frem og tilbage i interne slagsmål, stod FCK's norske matchvinder, Daniel Braaten, i mixed zone og fortalte om det mål, der blev afgørende i Champions League-opgøret.

Se også: Tyrkiske fans tævede løs på hinanden

- Vi får bolden på kanten, den bliver spillet tilbage til Claudemir, der finder Rurik (Gislason) på kanten. Jeg peger, at jeg vil have den foran mig, bag forsvaret. Der kommer et tidligt indlæg, og så kommer jeg foran midtstopperne og får den ind, sagde Braaten, der ikke havde planlagt, at det ligefrem skulle være med hælen:

- En scoring er en scoring, et mål er et mål. Jeg er på vej frem, så jeg måtte bare prøve at gøre det på den måde. Heldigvis lykkedes det, smilede nordmanden.

Se det flotte mål herunder:- Vi spiller en god 1. halvleg, holder godt i bolden og kommer til gode chancer. Så led vi lidt i 2. halvleg. Men det er klart, vi spiller mod et godt hold, så vi kommer til at stå lidt defensivt i 2. halvleg. Vi kunne ikke holde i bolden, så vi kommer til at hænge lidt efter. Men jeg er både glad og lettet over, at vi får tre point.

- Det er vanskeligt at sige, hvad der gør forskellen. Men der er stor forskel på hjemme- og udebane i Europa, konstaterede Braaten, der strålede af glæde over sin smukke scoring men nøjedes med stille at konstatere:

- Det er altid godt at score.

Se også: TV: Super-FCK nedlagde Galatasaray

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere