Ståle: En politisk sejr

En sejr for de små lande, jublede Ståle Solbakken efter triumfen mod Galatasaray

- Vigtigt at sende signaler om, at de små lande kan lave et mirakel i ny og næ, sagde Ståle Solbakken efter triumfen. (Foto: Lars Poulsen)
- Vigtigt at sende signaler om, at de små lande kan lave et mirakel i ny og næ, sagde Ståle Solbakken efter triumfen. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken har aldrig lagt skjul for sin interesse i de større linjer i samfundet - og sejren mod Galatasaray blev også sat ind i en større sammenhæng, da han skulle udlægge teksten efter triumfen.

- Det er vigtigt for et lille land - også politisk - at vise, at vi kan vinde kampe i Champions League, så ikke de store lande sidder hver mandag og tror, de er de bedste.

- Hvis det sker, så vil de kun spille mod hinanden, og det vil ødelægge det Champions League, som vi kender det, sagde Ståle Solbakken og udbyggede standpunktet:

- Det er vigtigt, fordi Champions League er fodbold på det allerhøjeste niveau. Det er kun VM - og måske kun de sidste otte kampe, der kan konkurrere med Champions League.

- Derfor er det vigtigt at sende signaler om, at de små lande kan lave et mirakel i ny og næ. At vi kan vinde kampe, så de små lande også bliver taget alvorligt, lød det fra Ståle Solbakken.

En nordmand, der i hvert fald har sendt rigeligt med signaler om, at FCK både kan og vil lege med i de fineste europæiske selskab.

Se også: Braaten: Hælscoring var eneste mulighedSe også: Nicolai Jørgensen: Fantastisk følelse

Selvfølgelig havde han - midt i de politiske skåltaler - også en buket roser med til sine spillere:

- Det er en sejr for holdet. Vi kom i den værste gruppe af alle. Alle mål og point, vi får i denne gruppe, er en lille sejr - og de første 45 minutter var det det bedste, vi har spillet, mens jeg har været hér i denne omgang - og der faldt selvfølgelig også et par ord om Daniel Braaten.

- Ja, Daniel bliver aldrig en konstant målscorer. Det kan man se af statistikken, men når der er ild i ham, så vil alle få problemer med ham. Han spiller ens, uanset om det er Champions League eller mod et fjerdedivisionshold. Fysikken og teknikken er den samme, sagde Ståle Solbakken med et af sine karakteristiske skæve smil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere