TV: Drogba måtte beskyttes af politiet

Hundredevis af tyrkiske tilskuere tog imod spillerne fra Galatasaray.

Fanatiske tilskuere tog imod Galatasaray, da holdet landede i København her til eftermiddag. Foto: Mogens Flindt
Fanatiske tilskuere tog imod Galatasaray, da holdet landede i København her til eftermiddag. Foto: Mogens Flindt

Ellevilde tyrkiske fodbold-fanatikere tog imod spillerne fra Galatasaray, da flyet med det tyrkiske storhold landede i Københavns Lufthavn mandag eftermiddag.

Mange hundrede fans gjorde det til en kamp for holdet at slippe igennem ud til den holdende bus, og politi og lufthavnsbetjente måtte i stort tal mandsopdække angrebsstjernen over dem alle, Didier Drogba, da de mange fans ville helt tæt på deres fodboldhelt.

Ivorianeren så nærmest skræmt ud, men klarede sig nogenlunde helskindet gennem mængden og i sikkerhed i bussen, inden den lettede med kurs mod hotellet i Københavns city.

Og København fik en forsmag på, hvor hedt det kan blive i morgen tirsdag, når tusindevis af tyrkiske tilskuere vil fylde gadebilledet med slagsange, kampråb og blafrende flag.

I denne hårde gruppe B kan Galatasaray med en sejr tirsdag aften tage endnu et skridt mod gruppens andenplads på bekostning af Juventus. Det omvendte opgør for 14 dage siden endte med en sikker 3-1-sejr til Galatasaray, som især i første halvleg var klasser bedre end de danske mestre.

Størst i Tyrkiet
Galatasaray er den mest populære klub i det fodboldgale Tyrkiet - skarpt forfulgt af Fenerbahce - med store tilhængergrupper overalt, hvor der findes tyrkiske mindretal.

Sidst klubben gæstede København var i 2000, da Galatasaray vandt UEFA Cup-finalen over Arsenal efter 0-0 i ordinær tid og straffesparkskonkurrence. Inden kampen viste den grimme side af tyrkernes store fangruppe. Sammenstøddene med hooligans-fraktioner fra Arsenal skabte borgerkrigslignende tilstande i København.

Se videoen herover og fornem stemningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere