70 ødelagte sæder i Parken

Der opstod ballade på Galatasarays fanafsnit i Parken efter kampen i aftes. Det resulterede i 70 ødelagte sæder, afbrænding af pyroteknik og affrying af kanonslag.

Det var svært at få ro til at interviewe FC Københavns Champions League-helte efter sejren over Galatasaray i aftes. De tyrkiske fans var blevet bedt om at blive på stadion, efter kampen var slut. Det førte til både fest og ballade.

Først var deres højlydte sange en sjov gimmick i det ellers normalt så stille presseområde i spillertunnelen lige ved siden af det hjørne, hvor Galatasarays fans opholdte sig. Siden blev det alvor, da forskellige grupperinger kom op at slås på fanafsnittet. Det førte til tumultariske scener, afbrænding af pyroteknik og affyring af kanonslag, der også forstyrrede de FCK'erne i den såkaldte mixed zone.

Nu har FC København og Parken så gjort boet op. Balladen på Galatasaray-afsnittet har ført til 70 ødelagte sæder. Det skriver FC København i deres sikkerhedsrapport fra kampen.

Her meddeler FC København også, at der godt en time før kickoff opstod en episode på Nedre B-tribunen - altså i den modsatte ende af, hvor Galatasarays fans stod. En gruppe af tyrkernes fans havde billet til afsnittet, og på grund af gensidige provokationer blev cirka 100 af de tyrkiske fans flyttet eller bortvist fra stadion.

FC København noterer sig desuden, at der blev affyret kanonslag under kampen, og at der blev kastet mønter, lightere og lignende fra Galatasarays fanafsnit. Alt i alt var de dog været tilfredse med afviklingen af kampen ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere