Barcas sportschef: Tello bedre end Ronaldo

Der er mange holdninger til, hvem der er verdens bedste fodboldspiller. Og her mener Barcelonas sportschef Zubizarreta, at cataloniernes Cristian Tello overgår Ronaldo

Barcelonas sportschef mener ikke overraskende, at Messi er bedre end Cristiano Ronaldo. Men Zubizarreta synes også, at Barcelonas unge kantspiller Cristian Tello ovegår portugiseren fra Madrid. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
Barcelonas sportschef mener ikke overraskende, at Messi er bedre end Cristiano Ronaldo. Men Zubizarreta synes også, at Barcelonas unge kantspiller Cristian Tello ovegår portugiseren fra Madrid. (Foto: AP/Lalo R. Villar)

Diskussionen fortsætter til fodbold bliver firkantet. Hvem er verdens bedste fodboldspiller? Et spørgsmål alle fodboldelskere får svar på 14. januar, når FIFA giver 'guldbolden' til verdens bedste spiller 2013.

Ikke overraskende mener Barcelonas sportschef, Andoni Zubizarreta, at hans argentinske, tangodansende topscorer er verdens bedste. Det fortalte den tidligere topmålmand efter Messis to scoringer i aftenens Champions League-match mod Milan, hvor Barcelona vandt 3-1.

Zubizarreta blev efter kampen konfronteret med Messi-Ronaldo-rivaliseringen. Og her kom catalonieren med en kontroversiel udmelding, der nok gør Ronaldo en smule trist til mode.

- Messi er den bedste i verden, men for mig er selv Cristian Tello bedre end Cristiano Ronaldo. Alle Barcelonas spillere er bedre end Ronaldo, siger Zubizarreta til den spanske TV-station Canal +.

Se også: Barca tromlede Milan

Den udmelding kan Ronaldo og Real Madrids fans næppe være tilfredse med, efter Ronaldo tirsdag aften slog Messis rekord for flest Champions League-scoringer i et kalenderår.

Ronaldo scorede en ekelt gang i Real Madrids 2-2-kamp mod Juventus, og med sin scoring er portugiseren nu oppe på 14 mål for hele 2013.

Messis målrekord i Champions League lød før på 13 scoringer og blev sat i 2012.

Se også: Messi på vej mod negativ rekord

Selvom Ronaldo har ovegået Messi på den front, var Barcelonas sportschef ikke færdig med at rose sit argentinske es efter hans præstation mod Milan.

- I kampen så vi Messis styrke og karakter. Han arbejder så hårdt, og han ved, at vi har tiltro til ham, siger Zubizarreta.

Messi har i dette års Champions League-turnering scoret seks gange, mens Ronaldo er stukket af med otte mål på topscorerlistens førsteplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere