City-manager: Vi kan slå dem alle

Manchester City kan slå alle hold i Champions League. Det mener manager Manuel Pellegrini i hvert fald.

Manchester Citys manager Manuel Pellegrinin er fuld af selvtillid oven på de lyseblås massakre i Moskva. (Foto: AP/Daniel Tejedor)
Manchester Citys manager Manuel Pellegrinin er fuld af selvtillid oven på de lyseblås massakre i Moskva. (Foto: AP/Daniel Tejedor)

Det var en milepæl, som blev nået, da Manchester City tirsdag aften spillede sig videre fra gruppespillet i Champions League.

Holdet har aldrig haft den fornøjelse tidligere, men det skete endda med stil efter sejr på 5-2 hjemme over CSKA Moskva.

Med sejren på 7-0 over Norwich i Premier League i weekenden har Manchester City scoret 12 mål i sine seneste to kampe.

Se også: City-anfører: Håber vi kan vinde CL-titlen

Den gode stime har fået manager Manuel Pellegrini til at tro på mere. Han tror på, at Manchester City kan vinde over alle hold i Europa.

- Det tror jeg. Men på dette niveau kan alle hold også vinde over os. Vi taler om de vigtigste hold i Europa. De største klubber i Spanien, Italien og Frankrig. Jeg mener, at vi har et stærkt hold, og så må vi se, siger Manuel Pellegrini.

Se også: TV: Se målene i Manchester Citys målorgie

- Vores ambition var som minimum at kvalificere os til næste runde. Men det var ikke vores eneste mål, fortsætter han.

- Vi må fortsætte i Europa. Nu får vi se med lodtrækningen, for vi ved jo ikke, hvem vi skal møde til februar. Men jeg er sikker på, at det hold, som vi skal spille mod, ikke vil være glad for at møde os.

Manageren mangler således altså ikke selvtillid til trods for, at holdet tidligere i gruppespillet tabte med 1-3 hjemme til sidste års Champions League-vinder Bayern München og stadig mangler at møde tyskerne i München.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere