Zlatan håner Bayern-boss

Bayerns præsident, Uli Hoeness, har tidligere kaldt Zlatan Ibrahimovic for en 'primadonna' - men nu svarer svenskeren Hoeness igen

Zlatan finder sig ikke i meget. Hverken på eller uden for banen. Og det får Uli Hoeness, Bayern Münchens præsident, nu at føle. (Foto: AP/Christophe Ena)
Zlatan finder sig ikke i meget. Hverken på eller uden for banen. Og det får Uli Hoeness, Bayern Münchens præsident, nu at føle. (Foto: AP/Christophe Ena)

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at drible rundt med bolden, så modstanderne bliver tossede. Men den store svensker kan også gøre det med ord.

PSG-stjernen har kaldt sin tidligere træner i Barcelona, Pep Guardiola, for en 'kujon', efter svenskeren forlod klubben.

Den kritik fik Bayerns præsident, Uli Hoeness, til at hugge tilbage mod Zlatan.

- Vi er fuldstændig tilfredse med Pep Guardiola her i Bayern. Zlatan Ibrahimovic er en forurettet pirmadonna, der ikke kunne håndtere sin afsked med Barcelona. Klubben var ikke glad for ham, sagde Hoeness til tyske Bild.

Se også: Zlatan nedtoner drøm om Ballon d'Or

Men svenskeren er ikke så let at lukke mundtøjet på.

Og uheldigvis for Hoeness har han et ømt punkt, Zlatan kan bore i.

I april måned blev det afsløret, at Hoeness mangler at betale skat af nogle penge, han har stående på en schweizisk bankkonto. Der venter nu den mægtige Bayern-præsident en retssag, og i værste fald risikerer han fængselsstraf.

Og det er ikke gået Zlatans store svenskersnude forbi.

- Det eneste jeg vil sige er, at jeg ville have denne 'Whyness', eller hvad han nu hedder. Hoeness, ikke? Ham ville jeg ikke have som skatterådgiver, siger Ibrahimovic til franske L'Equipe med henvisning til tyskerens skattesag.

Se også: Ballon d'or: Derfor vinder Zlatan ikke

Indtil videre er der ikke kommet en tredje runde i Zlatan-Hoeness-duellen på ord.

Fornærmende kommentarer ligger ikke nogen af de to hovedpersoner fjernt. Svenskeren med de skarpe kommentarer har også tidligere svinet den norske fodboldspiller John Carew til, da han sagde, at han kan lave ting med en appelsin for fødderne, som Carew end ikke magter med en fodbold.

Og Hoeness har så sent som i går svinget bratwursten over Barcelona og træner Tata Martino, fordi tyskeren mener, at catalonierne ikke formår at ændre taktik, når der er behov for det.

Se også: Hoeness: Barcelona har ikke en 'Plan B'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere