Tyrkiske fans tævede løs på hinanden

Galatasaryas medrejsende fans tævede både i 1. halvleg og efter kampen mod FCK løs på hinanden på tribunen

Kampklædt politi måtte skille tyrkiske fans fra hinanden efter kampen. (Privatfoto)
Kampklædt politi måtte skille tyrkiske fans fra hinanden efter kampen. (Privatfoto)

PARKEN (Ekstra Bladet): Et 1-0-nederlag i København var ikke nøjagtig, hvad Galatasarays 1900 medrejsende fans havde sat næsen op efter.

Allerede i 1. halvleg af Champions League-braget i Parken udbrød der tumult på den rød/gule tribune bag det ene mål. Det så ud som om, nogle af de tyrkiske fans udøvede selvjustits efter at et kæmpe kanonslag var blevet fyret af.

Efter kampen gik det så mere eller mindre amok blandt udeholdets fans.

Se også: TV: Super-FCK nedlagde Galatasaray

Mens blandt andre FCK's matchvinder Daniel Braaten stod i sit spilletøj i den såkaldte mixed zone og talte med journalister, og fansene stod 10 meter derfra på tribunen og brølede - muligvis for at umuliggøre interviews - udbrød der pludselig slagsmål.

De tyrkiske fans væltede frem og tilbage på tribunen, og der blev fyret kanonslag af, så det lød som en anden krigszone.

Da FCK's vagter blandede sig i løjerne, blev det nærmest værre. Mange af fansene sprang i alle retninger, hen over sæderne, mens andre havde travlt med at slå løs på hinanden og ryste vagter af sig.

Omkring en halv time efter kampen var der dog kommet nogenlunde ro på, da politiet indtog tribunen og fik skilt de ophidsede Galatasaray-fans ad.

Se også: Braaten: Hælscoring var eneste mulighed

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere