Optimistisk Mancini: Vi går videre

- Særligt vores gruppe er hård, men vi kan komme videre, siger den italienske Galatasaray-træner inden de to sidste gruppekampe i Champions League

Trods nederlaget til FCK tror Galatasaray-træner Roberto Mancini fortsat på, at hans hold når 1/8-finalen i Champions League (Foto: Lars Poulsen)
Trods nederlaget til FCK tror Galatasaray-træner Roberto Mancini fortsat på, at hans hold når 1/8-finalen i Champions League (Foto: Lars Poulsen)

De tabte i København, men har ikke helt mistet troen på succes i Champions League.

Galatasaray-træner Roberto Mancini er fortsat overbevist om, at de tyrkiske mestre holder sig foran både FC København og Juventus og kvalificerer sig til forårets 1/8-finale i kongeturneringen.

- Galatasaray er et meget godt hold, som har potentialet til at gøre det godt i denne sæson. Det er aldrig let i Champions League, og særligt vores gruppe er hård, men vi kan komme videre, siger den 48-årige Galatasaray-træner til UEFA's hjemmeside.

Tyrkerne tabte som bekendt 1-0 i Parken og står dermed - nøjagtig som FCK - noteret for 4 point. De italienske mestre, Juventus, er overraskende sidst med kun tre point efter fire kampe.

- Men jeg har stadig tro på, at vi kvalificerer os (til 1/8-finalen, red.). Vi skal forbedre os som hold, men jeg håber på et godt resultat i vores næste kamp mod Real Madrid. Så vil vi have alt at spille for (i den sidste kamp mod Juventus den 10. december, red.). Og som man siger i fodbold: Aldrig sig aldrig, siger den italienske træner, der tidligere i sæsonen erstattede Fatih Terim på bænken i Istanbul-klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere