Buffon: Vi har desperat brug for sejren

Gianluigi Buffon kræver en sejr over FC København, hvis ikke det skal være slut for Juventus i CL

Juventus-keeper Gianluigi Buffon er fuldt ud bevidst om, at der skal en sejr til over FCK, hvis Juventus vil noget i Champions League. (Foto: AP)
Juventus-keeper Gianluigi Buffon er fuldt ud bevidst om, at der skal en sejr til over FCK, hvis Juventus vil noget i Champions League. (Foto: AP)

Juventus er hårdt presset forud for onsdagens opgør i Champions League, hvor FC København kommer på besøg.

Et nederlag eller uafgjort kan vise sig at være katastrofalt for de italienske mestre, der satser på at gå videre til forårets knockout-kampe. Holdet har dog ikke vundet en eneste af de fire første gruppekampe.

Målmand Gianluigi Buffon kræver derfor en sejr over det danske mesterhold.

- Alle andre resultater end en sejr vil være et problem, siger Buffon til La Gazzetta dello Sport.

Se også: Solbakken: Den sværeste kamp er Juventus ude

Til trods for de dårlige resultater i Europa, så klarer Juventus sig godt i den hjemlige Serie A, hvor holdet indtager førstepladsen. Præstationerne i Serie A skal ifølge målmanden føres videre til kampen mod FCK.

- Vi er overbeviste om, at vi vil gøre det godt. Vi er i god form i øjeblikket og regner med at forsætte i samme stil. Vi er fokuserede nok til at få et godt resultat.

- Vi har desperat brug for en sejr, før vi rejser til Galatasaray i sidste kamp. Vi kan dog først tænke på Galatasaray-kampen efter kampen i denne uge, siger den 35-årige målmandsstjerne.

Se også: FCK-chok: Mål-helt ude af Juve-brag

Real Madrid topper gruppe B med 10 point, mens Galatasaray og FCK har fire point. Juventus indtager sidstepladsen med tre point.

Kun de to bedste hold går videre til forårets knockout-kampe. Nummer tre får adgang til Europa League, mens det er slut med europæisk fodbold for nummer fire i gruppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere