Ajax overvejer Schöne på toppen mod Barca

Den danske midtbanespiller kan blive rykket helt frem i angrebet, når Ajax tirsdag aften møder FC Barcelona

Lasse Schöne kan med skadesituationen i Ajax blive kastet helt på toppen i kampen mod Barcelona. (Foto: AP)
Lasse Schöne kan med skadesituationen i Ajax blive kastet helt på toppen i kampen mod Barcelona. (Foto: AP)

Lasse Schöne bliver måske spidsangriber for Ajax Amsterdam, når danskerklubben tirsdag aften møder FC Barcelona i Champions League.

Ajax er i øjeblikket hårdt ramt af skader i forreste geled, hvilket betyder, at træner Frank de Boer må tænke alternativt. Valget står mellem Danny Hoesen, Davy Klaassen og Lasse Schöne.

- Hoesen er en rigtig angriber, men Davy kan også spille den position, hvilket han viste for nylig på det hollandske U21-landshold. Schöne kan også spille den plads.

- Jeg er meget tilfreds med alle tre muligheder, men nu må vi se, hvad jeg vælger tirsdag aften, siger Frank de Boer.

Se også: Barcelona får Xavi med til dansker-kamp

Lasse Schöne scorede for tre uger siden sejrsmålet, da Ajax på hjemmebane slog skotske Celtic med 1-0. Danskeren var også på pletten i den omvendte kamp mod skotterne, som dog endte med et nederlag på 1-2.

Tirsdag aften venter en endnu sværere modstander i form af det spanske mesterhold. I september tabte Ajax 0-4 i Barcelona, men ifølge Frank de Boer er Ajax langt bedre nu end dengang.

- Hvis begge hold spiller godt, så har Barcelona større kvalitet. Men derfor behøver de ikke at vinde. Vi vil forsøge at dominere kampen, men vi ved, at det ikke bliver nemt, siger Ajax-træneren.

Se også: Fischer efter forløsning: Buh-råb motiverede mig

Ajax er uden de tre angribere Siem de Jong, Kolbeinn Sigthorsson og Bojan Krkic i tirsdagens kamp.

FC Barcelona topper gruppe H med 10 point, mens AC Milan indtager andenpladsen med fem point. Ajax har fire point på tredjepladsen. Skotske Celtic er sidst med tre point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere