Ancelotti: Ronaldo spiller ikke mod Galatasaray

Cristiano Ronaldo kommer ikke i kamp for Real Madrid onsdag. Lårskaden er dog lille, siger træneren

Ingen Ronaldo onsdag (Foto: AP)
Ingen Ronaldo onsdag (Foto: AP)

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at spille for Real Madrid onsdag aften mod Galatasaray i Champions League på grund af en lårskade.

Det ligger nu helt fast, fortæller træner Carlo Ancelotti.

- Cristiano kan ikke spille i morgen. Han har fået en lille skade. Men jeg tror, at han allerede i morgen vil begynde at træne for sig selv på banen, og så ser vi, om han kan blive klar til på lørdag, siger Ancelotti ifølge Reuters.

Ronaldo selv var ude og nedtone omfanget af skaden, efter at han udgik kort inde i anden halvleg af weekendens ligaopgør mod Almeria.

- Det var bare for en sikkerheds skyld. Det var ikke noget særligt. Jeg blev ramt af et spark i første halvleg, og jeg følte, at musklen var lidt hård, sagde han søndag til Real Madrids hjemmeside.

Men en skanning mandag har vist, at musklen er skadet. Ronaldo er dog fortsat optimist, og han tror på, at han allerede spiller i weekenden i ligakampen mod Real Valladolid.

- Det er en muskelskade, men spilleren er overbevist om, at han kan spille lørdag, siger Ancelotti, som dog understreger, at man ikke tager chancer med Ronaldos helbred.

- Hvis der er en risiko for, at han kan skade sig selv, så bruger vi ham ikke. Er han i orden, så spiller han, siger træneren.

Cristiano Ronaldo har været den altoverskyggende profil i Real Madrid i denne sæson, hvor han allerede har scoret 32 mål.

Real Madrid er på ingen måde under pres i Champions League, det spanske storhold kan stort set ikke undgå at gå videre til knockout-fasen efter jul.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere