United-profil vil gøre kort proces i CL

Manchester United skal en tur til Tyskland for at møde Leverkusen, som englænderne slog 4-2 i september

Højt humør hos Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Wayne Rooney under dagens træning i Manchester før afgangen til Leverkusen, der er modstander i Champions League onsdag. (Foto: AP/Jon Super)
Højt humør hos Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Wayne Rooney under dagens træning i Manchester før afgangen til Leverkusen, der er modstander i Champions League onsdag. (Foto: AP/Jon Super)

Den engelske storklub Manchester United skal onsdag møde Leverkusen i Champions League. Vinder de engelske mestre den kamp, er holdet sikre på at avancere til forårets 1/8-finaler.

Selv om Manchester United ikke har tabt i de seneste 10 ligakampe, kommer spillerne med en dårlig oplevelse, da det i weekenden kun blev til 2-2 mod oprykkerne fra Cardiff, der udlignede i overtiden.

Se også: TV: Her får United-stjerne en lussing

Forsvarsprofilen Rio Ferdinand satser på at gøre kort proces i Champions League, så kræfterne kan bruges i den hjemlige liga.

- Vi skal gøre arbejdet færdigt, og vi skal gøre det hurtigt, så vi kan tage tilbage og fokusere på Premier League uden at blive distraheret af noget.

- Leverkusen er et velspillende hold, og det bliver ikke nemt, men vi er mere end i stand til at vinde den kamp, siger Rio Ferdinand.

Se også: Rooney langer ud efter tv-eksperter

Leverkusen har med syv point kun et enkelt op til Manchester United, og vinder hjemmeholdet samtidig med ukrainske Shakhtar Donetsk slår spanske Real Sociedad, kan der for alvor være tale om et drama i Champions Leagues gruppe A.

Dermed er det stadig en reel mulighed, at Manchester United overraskende bliver sendt ud allerede i gruppespillet, lige som man gjorde det i efteråret 2011 og 2006.

Leverkusens tyske skarpretter Stefan Kiessling spår hjemmeholdet fornuftige chancer i kampen.

- Det er en hjemmekamp, som vi virkelig gerne vil vinde på et udsolgt stadion. Vi er selv herre over vores egen skæbne i turneringen, og vi viste vores styrke i hjemmekampen mod Shakhtar Donetsk i oktober, hvor vi vandt 4-0, siger Stefan Kiessling.

Se også: TV: Rooney slipper for rødt efter svinestreg

Også i gruppe C er der lagt op til onsdags-drama.

Slår gruppefavoritterne Paris Saint Germain som ventet græske Olympiakos, åbner det døren for, at portugisiske Benfica med en udesejr over belgiske Anderlecht kan komme op på siden af Olympiakos, der i øjeblikket indtager gruppens andenplads.

Der resterer to runder af Champions Leagues gruppespil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere