FCK-profil: Han er Juventus’ farligste våben

Glem Pirlo og Tevez – Paul Pogba er ifølge Youssef Toutouh det farligste våben i Juventus-truppen

Paul Pogba er Juventus farligste kort, mener flere FCK'ere (Foto: AP)
Paul Pogba er Juventus farligste kort, mener flere FCK'ere (Foto: AP)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Er Paul Pogba Juventus´ lige pt. farligste spiller?

-Det er en stor gut, som har nogle gode fødder, en masse teknisk kvalitet, siger Lars Jacobsen, der sammen med de andre FC København-spillere ser frem til opgøret i Torino på onsdag.

20-årige Paul Pogba har gang i sin helt store gennembrudssæson, hvor han indtil videre har lavet fire mål og fire oplæg i 13 kampe i Serie A. Han er gået fra at være indskifter på den centrale midtbane, til at blive en af de første, der bliver skrevet på holdkortet sammen med de andre stjerner i den gamle dame, som Arturo Vidal og Carlos Tevez.

Se også: Solbakken: Den sværeste kamp er Juventus ude

Pogba er nomineret som årets ’Golden Boy’, sammen med navne som Chelseas Romelu Lukaku, Real Madrids Raphael Varane og såmænd også danske Viktor Fischer, der til daglig har sin gang hos de hollandske mestre, Ajax. ’Golden Boy’ uddeles af den italienske avis Tuddosport, der hvert år nominerer de bedste 40 talenter under 21 år i de europæiske storklubber.

Også Youssef Toutouh og Johan Wiland er ligesom Lars Jacobsen imponeret af Paul Pogba.

Wiland mener blandt andet at han er rolig med bolden, og at han har det ekstra, der kan afgøre kampene. Youssef Toutouh ser den unge franskmand som Juventus´ pt. farligste spiller. Han opfordrer samtidig sine holdkammerater til at holde godt øje med ham.

Se også: FCK-chok: Mål-helt ude af Juve-brag

- De har rigtig mange profiler, men ham som jeg ser er farligst lige nu, er Pogba. Pogba er utrolig stærk og meget god teknisk, og så scorer han også mål. Så det er en spiller, vi skal passe meget på, siger den unge FCK-spiller.

FCK har 4 point i gruppe B og kan med en sejr mod Juventus spille sig videre som minimum 3´er. Men det kræver, at Solbakkens tropper får lukket ned for Paul Pogba og resten af Juventus.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere