Moyes tør ikke spå om Fletcher-comeback

Det lysner for Darren Fletcher i Manchester United, men det vides endnu ikke, hvornår han kan gøre comeback.

Darren Fletcher under dagens træning på Manchester Uniteds træningsanlæg. (Foto: PA/Lynne Cameron)
Darren Fletcher under dagens træning på Manchester Uniteds træningsanlæg. (Foto: PA/Lynne Cameron)

Manchester United har ikke set meget til Darren Fletcher de seneste par år. Den skotske midtbanespiller er nærmest kronisk skadet, og ikke siden den 26. december sidste år har han været på banen for de engelske mestre.

Se også: TV: Her får United-stjerne en lussing

Nu er det efterhånden begyndt at lysne en smule for Darren Fletcher, der har lidt af en alvorlig tarmsygdom. Skotten har i løbet af de seneste par uger fået en masse spilletid for Manchester Uniteds reservehold, og et comeback på Old Trafford nærmer sig. Det er dog endnu for tidligt at sige, hvornår det præcis bliver.

- Jeg tror ikke, han er helt klar endnu. Han skal have endnu et par reserveholdskampe. Det er godt at se ham træne kontinuerligt - det er en stor ting. Han er begyndt at ligne en fodboldspiller igen, og det er et stort plus for ham, siger Manchester United-manager David Moyes til klubbens hjemmeside og tilføjer:Se også: United-profil vil gøre kort proces i CL

- Jeg vil ikke komme med et bud på en dato for hans comeback. Det er noget, vi må se på hen ad vejen. Han træner godt og ser godt ud, og i første omgang skal vi sørge for, at det fortsætter. Jeg bryder mig ikke om at sætte en dato på, og først skal jeg også have en snak med lægerne for at sikre, at alt går, som det skal, siger Moyes.

29-årige Darren Fletcher har spillet for Manchester United hele sin karriere.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere