Sneijder tvivlsom til sidste sekund

Roberto Mancini tøver med at bruge en småskadet Wesley Sneijder

Wesley Sneijder (nr. 2 fra venstre) er tvivlsom til sidste sekund (Foto: AP)
Wesley Sneijder (nr. 2 fra venstre) er tvivlsom til sidste sekund (Foto: AP)

Galatasaray-træner Roberto Mancini vil vente til sidste øjeblik med at beslutte, om Wesley Sneijder er egnet til aftenens kamp mod hans gamle klub Real Madrid.

Mancini fortæller således, at han ikke er villig til at løbe nogen risici med Sneijder, på grund af hans betydning for den tyrkiske Super Lig side.

- Sneijder er ikke 100 procent, fortæller Mancini.

- Han har arbejdet med holdet i de sidste fire eller fem dage, og i morgen vil vi træffe en beslutning for ham.

- Men det er vigtigt, at vi ikke kan tage nogen risici med Wesley, fordi han er meget vigtigt for os. 

Galatasaray befinder sig á point med FC København inden kampen, og Mancini regner med at andenpladsen vil blive afgjort i sidste runde af gruppespillet.

- Det er matematik. Dette ændrer ikke meget, hvis vi taber eller hvis vi smider et point i morgen (i dag, red.) sagde han.

- Efter min mening vil den sidste kamp mod Juventus være nøglen kamp - men vi har en kamp i morgen, og selv det er svært i fodbold. Man skal aldrig sige aldrig.

- Alt kan ske, og vi vil forsøge at spille en god kamp og forsøge at vinde, hvis det er muligt. Vi ved, at det vil være vanskeligt, men vi ønsker at prøve.

Trods ikke ønsker at tænke for langt frem , har Mancini sat sine seværdigheder på at hævde en afgørende sejr mod Serie A giganter.

- Vi kan slå Juventus, og hvis vi slår Juventus, går vi videre. Men på dette tidspunkt , er vi nødt til at tænke på Real Madrid-kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere