I aften møder han sin Playstation-helt

Fra Playstation til virkeligheden: I aften kan Youseff Toutouh stå overfor den spiller, han for kort tid siden styrede med joypad'en

Youssef Toutouh (Foto: Jens Dresling)
Youssef Toutouh (Foto: Jens Dresling)

TORINO (Ekstra Bladet): Der er helt sikkert mange fodbolddrenge, der har fået tændt fodbolddrømmene, når de har set Andrea Pirlo strø om sig med sukkerbolde ved VM, EM og i Champions League.

En hel del af de knægte har også drømt sig i Juventus-stjernens fodboldstøvler, når de med joypad'en i hånden - og tungen lige i munden - har styret midtbanedirigenten mod fodbold-toppen på deres playstation hjemme på drengeværelset.

Det er dog de færreste af dem, der senere får chancen for rent faktisk at møde Pirlo med ægte græs under fødderne - og tilmed i Champions League, den fineste klubturnering i verden.

Se også: Delaney: Vi vil gerne undgå en snitter mere

Men det er den rene, skinbarlige virkelighed for FCK-talentet Youssef Toutouh.

I aften kan han nemlig stå ansigt til ansigt med hele den italienske stjerneparade på Juventus Stadium, når FCK jagter CL-miraklet mod de italienske mestre.

- Det er rigtig dejligt at være her. Det har altid været min drengedrøm, og det er noget, som rigtig mange drømmer om, siger midtbanespilleren, der for ikke så længe siden bedst kendte Pirlo i Playstation-udgaven.

Se også: Ståle før Juve-brag: Jeg er ikke bange

- Ja, jeg har da spillet playstation med Pirlo, så det bliver fantastisk at stå overfor ham i virkeligheden. Han kan ligge afleveringerne helt perfekt, og han var nok den bedste spiller til EM, siger Toutouh, der dog ikke lader sig kyse af udsigten til at stå ansigt til ansigt med nogle af verdens største fodboldstjerner.

- Det giver selvtillid at være her, og det er virkelig noget, jeg nyder. Det ved jeg, at de andre også gør. Jeg glæder mig helt vildt - også fordi Pogba er en af mine yndlingsspillere, forklarer FCK'eren, der kan få alle sine drømme opfyldt i aften, hvis det både bliver til spilletid og point til de danske mestre.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere