Mellberg: Vi får brug for heldet

Hårdt arbejde gør det ikke alene mod Juventus, erkender Olof Mellberg

Gianluigi Buffon bokser væk for næsen af Olof Mellberg i det første CL-opgør mellem de to klubber. (Foto: Lars Poulsen)
Gianluigi Buffon bokser væk for næsen af Olof Mellberg i det første CL-opgør mellem de to klubber. (Foto: Lars Poulsen)

TORINO (Ekstra Bladet): Mens unge Youssef Toutouh fik stjerner i øjnene ved det første møde med smukke Juventus Stadium, så lignede Olof Mellberg en mand på hjemmebane, da FCK'erne tirsdag aften løb ud til den sidste træning før onsdagens CL-brag i Torino.

Han har godt nok aldrig tidligere optrådt på Juventus nye stadion, der afløste det nedslidte Stadio delle Alpi i 2012 - men en fortid hos Juventus, det har Mellberg.

Oveni har han en karriere, der har budt på både Premier League- og slutrunde-fodbold, så svenskeren er lidt sværere at imponere, og gjorde da også en hjemmevant figur, da han hilste på gamle, italienske bekendte.

Se også: Delaney: Vi vil gerne undgå en snitter mere

- Jeg har ikke spillet her før, men jeg var med til at optage en reklamefilm, da det var en byggeplads, griner Mellberg.

- Der er sket meget - både med klubben og med stadion, siden jeg var her, så det er spændende at være tilbage. Selvom de ligger sidst i gruppen, så er de meget stærke hjemme, advarer svenskeren, som dog også peger på de fremskridt, københavnerne selv har gjort.

- Vi har arbejdet mere med Ståle. Vi har spillet mange kampe med den samme opstilling, så vi har lært hinanden bedre at kende, siger veteranen, der dog ikke forsøger at lægge skjul på, at der er lagt op til en barsk onsdag aften på kontoret.

Se også: Ståle før Juve-brag: Jeg er ikke bange

- Der bliver mere fokus på forsvaret, men vi skal også forsøge at holde fast i bolden. Det er noget af det, vi skal se på inden kampen. Det bliver meget, meget svært. Vi skal have en stærk defensiv, Johan Wiland skal præstere som i den første kamp - og så skal vi have lidt held, siger han.

Også Nicolai Jørgensen peger på, at Wiland skal levere en ny superindsats, hvis der skal point med hjem til hovedstaden.

Se også: FCK-stjerne kaster op i Torino

- Det kræver, at han tager, det han skal - og gerne lidt til. men jeg håber ikke, det bliver et bombardement mod vores mål, siger landsholdsspilleren.

- Vi skal mestre det taktiske spil mod et hold af verdensklassespillere og tro på os selv. Vi skal huske, at vi ikke har fået fire point i gruppen for sjov, slår offensiv-spilleren fast inden duellen mod de desperate italienske mestre.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere