Ajax-træner: En historisk aften

En storsmilende Frank de Boer kunne næsten ikke få armene ned, efter, hvad han kalder, en historisk aften, da Ajax slog FC Barcelona

Ajax-træner Frank de Boer. (Foto: AP)
Ajax-træner Frank de Boer. (Foto: AP)

Frank de Boer var tydeligvis tilfreds med Ajax’ 2-1 sejr over storebroderen FC Barcelona. 

- En historisk aften, ja, konkluderede Ajax-træneren efter kampen. 

- Vi spillede godt i 1. halvleg. Det røde kort var en skuffelse, ja.

De Boer var især imponeret af midtbanen. 

- De tre (Klaassen, Blind og Serero) var fantastiske. Det var uheldigt, at Boilesen blev skadet, men Christian Poulsen erstattede ham godt. Hele holdet spillede virkelig med et løvehjerte, jeg er meget stolt af dem. 

Boilesen: Tror det er en fiber

Tv: Boilesen om skade: Tror det er en fiber

Men midt i euforien nåede træneren også at sende en vred hilsen til Ricardo Van Rhijn og Joël Veltman, der begge var involveret i straffesparket, der ledte til Barcelonas reducering. Veltman modtog samtidig det røde kort, da han forsøgte at korrigere en sand Jesper Olsen-tilbagelægning af Van Rhijn. 

- Min bror (Ronald de Boer, red.) sagde engang , at vi altid har van der Sar. Ajax har nu altid Vermeer og Cillessen. Nu fik vi et rødt kort og et straffespark imod os. Men her er chancerne meget større for, at de scorer, end hvis du lader ham gå. Det er en dyr lærestreg for Joel.

- Selvfølgelig ville jeg blive skuffet, hvis vi ikke bliver toer i gruppen. Jeg har sagt fra starten, at jeg ønsker at være det. Jeg tror også, at vi kan blive nummer to.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere