TV: Se stjernekeepers stjernedrop - og ALLE CL-mål

Skarpe italienere, succesfulde danskere og et kæmpedrop af belgisk klassemålmand. Se højdepunkterne fra Champions League tirsdag her

Atléticos Madrids målmand, Thibaut Courtois, tager sig til hovedet efter sit drop i Skt. Petersborg (Foto: AP)
Atléticos Madrids målmand, Thibaut Courtois, tager sig til hovedet efter sit drop i Skt. Petersborg (Foto: AP)

Atlético Madrid stjernekeeper Thibaut Courtois havde en rigtig skidt tirsdag aften i Skt. Petersborgs kulde.

Den spanske klub var på vej mod endnu en sejr, da den belgiske klassekeeper med et kvarters tid igen viste målmandsspil, som man normalt ikke forbinder med ham. Hans landsmand Toby Alderweireld satte hovedet på et russisk indlæg, og bolden sejlede i en høj bue ind mod Courtois' mål.

Han skulle sådan set bare vippe den over sit eget mål, men i stedet for at ramme bolden slog Courtois et kæmpehul i den russiske aftenluft og blev dermed skyld i, at Alderweireld blev noteret for et selvmål.

Det komiske keeperspil kostede Atlético Madrid sejren, men det var en gratis omgang for Courtois, da den spanske hovedstadsklub allerede var videre før opgøret.

Se Courtois' kiks her:I gruppe G's anden kamp skuffede Porto mod Austria Wien og måtte trods mange chancer nøjes med 1-1 hjemme på Dragão.

Porto-Austria W: 1-1 : Se alt fra skydeteltet på Dragão

I gruppe H fik danskerklubben Ajax en stor skalp, da Barcelona blev besejret hjemme i Amsterdam i en kamp, hvor Nicolai Boilesen desværre måtte udgå med en skade.

Tv: Se målene fra Ajax-triumfen mod Barca

Trods nederlaget er der ingen grund til bekymring i Barcelona, der allerede er videre. Milan og Ajax mødes i sidste runde i et opgør, der afgør, hvem af de to der skal med spanierne til 1/8-finalen. Milan har det bedste udgangspunkt og kan nøjes med uafgjort, efter de uden problemer vandt over Celtic i Glasgow.

Tv: Se kyniske Milan knuse uskarpe Celtic

Der er fortsat højspænding i Gruppe F, hvor Arsenal, Dortmund og Napoli slås om de to 1/8-finalepladser. Umiddelbart ser det bedst ud for The Gunners, som selv med et nederlag på to mål i Napoli i sidste runde går videre. Tirsdag aften havde Nicklas Bendtners engelske klub ingen problemer med Marseille og kunne endda tillade sig at misbruge et straffespark mod franskmændene.

Arsenal-Marseille: 2-0 : Se Wilshere i målhumør og Özil brænde straffe

Dortmund viste sig skarpere fra pletten, da de fik muligheden mod Napoli. Italienerne følte sig bortdømt i situationen, men var det næstbedste mandskab i Dortmund og kunne ikke indvende meget mod nederlaget.

Dortmund-Napoli - se alt fra den vanvittige kamp!

I gruppe E er Chelsea allerede videre og slappede måske derfor lidt for meget af i Basel. Manager José Mourinho var i hvert fald alt andet end tilfreds med sit forsvar, som kort før tid tog sig en morfar, så Mohamed Salah kunne sikre schweizerne sejren.

TV: Mourinho græmmer sig - Chelsea sover

Basels triumf betyder, at de med uafgjort i Schalke i sidste runde kommer videre. Den tyske klub måtte nøjes med uafgjort i Bukarest mod Steaua og er nu under maksimalt pres.

Steaua-Schalke: 0-0 : Se højdepunkterne her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere