Ståles mareridt: Angriberne er for dårlige

FCK’s angrebskvartet er tilsammen blot noteret for 180 Champions League-minutter i sæsonen - og ingen mål

Cesar Santin er den mest scorende spiller i FCK's historie - men målene i Champions League lader vente på sig. (Foto: Lars Poulsen)
Cesar Santin er den mest scorende spiller i FCK's historie - men målene i Champions League lader vente på sig. (Foto: Lars Poulsen)

Organisationen af et fodboldhold begynder med defensiven. Så langt så godt i forhold til FC Københavns muligheder i Champions League-gruppespillet, men offensivt har de danske mestres cheftræner sit at spekulere på. Ganske vist er Igor Vetokele for alvor ved at finde målformen i Superligaen, men på den internationale scene ser det sløjt ud for Ståle Solbakkens angribere.

Blot 180 minutter – tilsammen – er angriberne Igor Vetokele, Fanendo Adi, Marvin Pouríe og César Santin noteret for i Champions League-gruppespillet. Københavnernes tre scoringer står der en midtbanespiller, Claudemir, og – i bedste fald – to halve angribere i skikkelse af Nicolai Jørgensen og Daniel Braaten bag.

Se også: Solbakken: Den sværeste kamp er Juventus ude

Ståle Solbakken vil ikke løfte sløret for, hvor presserende han mener, at behovet for en ny førsteangriber i de kommende transfervinduer er.

– Det får vi at se! Det er helt åbent.

– Det, man skal kigge på, er alder og erfaring i forhold til de angribere, vi har i truppen i øjeblikket. Igor Vetokele er 21, Adi er 23, César ved vi, skal stoppe til sommer.

– Vi har to vældig unge angribere, en gammel og så en, der kommer fra en mindre klub (Marvin Pouríe, red.), siger Ståle Solbakken.

Du kan se, hvordan Solbakken vurderer sine fire angribere her:

Ståle Solbakken sammen med Fanendo Adi og Igor Vetokele. De kan score mål, men har ikke slået til i Champions League. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Ståles dom over sine fire angribere

Og se Ekstra Bladets kommentar her:

Brøndbys sportschef Per Rud har vist konkurrenterne fra FC København, hvordan man med lidt købmandsskab kan få gang i sagerne. Her præsenterer han hollandske Khalid Boularouz. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Meninger Kommentar: Kig mod Vestegnen, CV Kommentar: Kig mod Vestegnen, CV

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere