Ståle: Juventus giver os kun små problemer

FC Københavns cheftræner Ståel Solbakken var godt tilfreds med sit holds indsats mod Juventus

Selv om det blev en rimelig klar sejr til til favoritterne fra Juventus på 3-1, så mente FC Københavns cheftræner Stålesolbakken ikke, at Juventus var så imponerende i det offensive spil.

- De skaber kun små problemer for os. Det er vel kun Llorente, der er en håndfuld inde i feltet, lød det fra Ståle Solbakken til 3+ efter kampen.

Se også: Sådan lever FCK i Europa

De to straffespark var der ikke meget at sige til, og den norske træner var ikke bitter på hverken Lars Jacobsen eller Olof Mellberg.

- Vi må ikke give dem de to straffespark, men ellers er jeg tilfreds med forsvarsspillet.- Olof mister lidt fodfæstet, og jeg tror, det er en refleks fra Lars (der satte hånd på bolden, red.). Det hjælper ikke at stå og diskutere de, sagde Ståle, der også offensiv blev stillet tilfreds af sit mansdskab.

- Vi får de to-tre chancer, vi kan forvente at få på det her niveau, så jeg er stolt af mine spillere. Det var en flot præstation på en svær udebane, mener Solbakken.

- Vi havde også muligheder for at score et mål eller to mere. Det kan stadig lade sig gøre for FCK at avancere til Europa Leagues 1/16-finaler. Det kræver en tredjeplads i gruppen, som Galatasaray i øjeblikket indtager.

- Jeg håber på en julegave inden den 24. december. Det kan være nok med uafgjort eller en sejr mod Real Madrid i Parken. Vi kan være stolte over, at vi stadig lever i gruppen.

- Vi håber, at vi kan lave en god præstation, inden det er slut, siger Solbakken.

FCK's næste og sidste kamp i gruppespillet er mod Real Madrid i Parken. Opgøret spilles 10. december.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere