FCK-komet: Det er jo en drengedrøm!

Youssef Toutouh nød at dele bane med sine midtbane-idoler

Youssef Toutouh havde en helt speciel aften i Torino. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)
Youssef Toutouh havde en helt speciel aften i Torino. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)

TORINO (Ekstra Bladet): For et dansk klubhold vil det altid være noget ekstraordinært at prøve kræfter med den absolutte fodboldtop i Champions League.

Men mere for nogle end andre.

For hvor spillere som Johan Wiland, Lars Jacobsen og især Olof Mellberg har masser af erfaring med spillere som Andrea Pirlo og Paul Pogba, så var 3-1 nederlaget til Juventus opfyldelsen af en drengedrøm for 21-årige Youssef Toutouh, der for ikke så længe siden kun havde prøvet at spille med Juve-stjernerne på sin Playstation.

Også selv om det endte med to ærgerlige straffespark og nul point.

- Ja, det er typisk, at de scorer på den måde. Men selvom vi presser Pirlo godt, så lægger han de baller, og Pogba bevæger sig utrolig godt. Ham angriberen, Llorente, tror jeg, han hedder, er utrolig stærk. Vi holder dem fra de helt store chancer, men så får de to straffespark. Det er selvfølgelig ærgerligt, men sådan er fodbold, siger midtbanespilleren til Ekstra Bladet og fortsætter:

'Det er jo en drengedrøm'
- Jeg synes, at jeg gjorde det fint i perioder, og gjorde det rigtig godt defensivt. Jeg nød hvert minut derinde og prøvede på ikke at tænke over, hvem jeg stod overfor. Men det kan man ikke. Det er umuligt ikke at tænke over, hvem man løber rundt med derinde. Særligt, når man er ung. Det er jo en drengedrøm, og selv om vi tabte, så nød jeg det, indrømmer Toutouh.

Her tænder Mellberg FCK-håbet

Se Mellberg tænde håbet for FCK

Trods nederlaget erklærer han sig forholdsvis tilfreds med den generelle FCK-indsats i Torino.

- Det er selvfølgelig sværere at spille her end i Parken. Men jeg synes, at vi står rigtig godt defensivt, og vi kan tage rigtig meget med os. Men de har rigtig gode fodboldspillere, og de skal ikke have meget plads, før de bliver farlige, der i den grad har fået smag for CL-bold.

- Det er en oplevelse, jeg lærer meget af, og det er noget, jeg gerne vil prøve igen, siger Toutouh.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere