FCK-kaptajn om straffe: Ufattelig svagt!

Lars Jacobsen erkendte blankt, at han kvajede sig, da han gav Juventus straffesparket i første halvleg

Lars Jacobsen har haft hånd på, og Juventus' Paul Pogba appellerer for straffespark. (Foto: AP)
Lars Jacobsen har haft hånd på, og Juventus' Paul Pogba appellerer for straffespark. (Foto: AP)

TORINO (Ekstra Bladet): Ciffermæssigt var 3-1 til Juventus ingen decideret ydmygelse af FC København, men alligevel kunne de danske mestres anfører ikke lade være med at ærgre sig godt og grundigt over den måde, Juventus kom foran på i første halvleg.

Her var det nemlig Lars Jacobsen, den rutinerede kaptajn, der tilsyneladende tabte hovedet og forærede de italienske værter et straffespark, da han næsten greb bolden i en situation, hvor en tonserclearing havde været mere på sin plads.

- Jeg besluttede mig for at dække bolden ud over baglinjen. Jeg skulle egentlig bare have headet den væk, men i stedet spillede jeg smart.

- Modstanderen kom lidt for tæt på, og jeg besluttede mig for at vende mig om, og da jeg gjorde det, ramte bolden min arm. Det var ufatteligt svagt lavet, erkende Lars Jacobsen, der nåede at få frygtens sug i maven, da han mærkede bolden dumpe ned på armen.

Se også: FCK-bøddel jubler over første hattrick

- Jeg var meget overrasket over, at den ramte min arm. Også fordi der var så mange andre løsningsmuligheder. Der var lidt pres på os lige på det tidspunkt, og derfor ville jeg gerne aflaste holdet og skaffe os et målspark.

- Så endte det i stedet med et straffespark, så det må man sige var den ultimativt dumme løsning, sagde Jacobsen med et lille, skævt smil.

Ekstra ærgerligt var det dumme straffespark, da FCK faktisk slet ikke blev kørt ud som i Madrid og Istanbul.

- Det var måske vores bedste udekamp i år mod det måske sværeste hjemmehold at spille mod, men det blev selvfølgelig svært, da vi valgte at begå to straffespark.

- På nær de sidste 20 minutter af første halvleg, synes jeg vi var godt nok med. Vi står ikke tilbage med fornemmelsen at have været overfaldet.

Se også: TV: Jørgensen: Forsvaret må tage skylden

- Er det realistisk for jer at tage point mod Real Madrid?

- Selvfølgelig er det realistisk at tage point fra Real Madrid i Parken, hvor vi aldrig har tabt i Champions Leagues gruppespil.

- Lad os håbe, det bliver megakoldt, og lad os lave en aftale med Parken om, at de ikke kører taget på, og det bliver snestorm!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere