TV: Real kunne uden Ronaldo

Trods en tidlig udvisning af Sergio Ramos cruisede Real Madrids 10 mand sig forbi Galatasaray, der blev besejret 4-1

Real Madrid-spillerne viste styrke, selv om Cristiano Ronaldo måtte se til fra tribunen. (Foto: AP)
Real Madrid-spillerne viste styrke, selv om Cristiano Ronaldo måtte se til fra tribunen. (Foto: AP)

I Madrid raser Ronaldo-feberen. Derfor havde 45.000 fans på Estadio Santiago Bernabeu iført sig Ronaldo-masker og sang kampen igennem hyldest-sange til deres helt.

Han kunne takke dem fra tribunen, hvor han plejede en muskelskade i låret.

Det stoppede dog på ingen måde den kongelige spanske klub, der udspillede Galatasaray med 4-1 - og blev det første hold i Champions Leagues historie til at score fire mål en mand i undertal.

Det gjorde de på trods af, at Sergio Ramos med vanlig mangel på disciplin trak en udvisning allerede efter 26 minutter.

Se også: TV: Suveræne Bayern tog rekorden

Her sejlede en høj bold over Real Madrids forsvar og gav Umut Bulut en god mulighed for en friløber. Resolut fik Ramos fat i tyrkeren, der faldt meget let - og så kunne dommer William Collum hive det røde kort op af lommen.

Real-træner Carlo Ancelotti reagerede prompte og pillede den enlige frontløber Jesé Rodriguez ud og sendte forsvarsspiller Nacho på banen. Og det skulle vise sig at være en klog disposition.

I hvert fald dominerede madrilenerne derfra kampen, og der skulle heller ikke gå mere end små 10 minutter, inden de kom foran.

Se også: TV: Zlatan bomber i CL-jubilæum

Det skete efter et frispark, som Gareth Bale i Ronaldos fravær fik lov til at tage. Waliseren takkede for tilliden ved helt tørt at brage hen over muren og snyde Eray Iscan i Galatasaray-målet.

Du kan se målet her:Blot fem minutter efter pausen sendte Angel Di Maria en bold ind i feltet, som Alvaro Arbeloa firsttimede i mål. Spanieren så i første omgang overrasket ud over at være helt med fremme i feltet, og han var efterfølgende meget i tvivl om, hvorvidt der var offside. Men da linjevogterens flag forblev nede, så kunne backen juble.

Det startede en periode, hvor Arbeloa var her, der og alle vegne. Højrebacken var konstant farlig, når han gik med frem, og der gik blot 12 minutter, før han havde returnerede tjenesten fra målet og spillede Angel Di Maria fri til scoring.

3-1, og så var den kamp lukket og slukket.

Galatasary forsøgte sig dog desperat at få scoret de mål, der ville udløse et point, men overtallet til trods var det umuligt for tyrkerne at få skovlen under spanierne, der forsvarede sig klogt.

Tyrkerne blev helt udstillet, da Isco med 10 minutter igen legede sig gennem Galatasaray-forsvaret og kunne øge til 4-1.

Dermed tabte Galatasaray et vigtigt skridt i kampen om Gruppe B's andenplads, hvor de nu - nøjagtig som FCK - nu er to point efter Juventus.

1 af 2 45.000 glade fans jublede af Cristiano Ronaldo med til lejligheden fremstillede ronaldo-masker. (Foto: AP)
2 af 2 Real Madrid-spillerne viste styrke, selv om Cristiano Ronaldo måtte se til fra tribunen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere