FCK-stjerne: Mine holdkammerater er vokset

Nicolai Jørgensen fastholder trods nederlaget mod Juventus, at Champions League har været en overordnet positiv oplevelse for FCK

Thomas Kristensen, Nicolai Jørgensen og Lars Jacobsen på vej til træning. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kristensen, Nicolai Jørgensen og Lars Jacobsen på vej til træning. (Foto: Lars Poulsen)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Selvfølgelig rendte han ikke rundt med armene over hovedet i vild sejrsdans dagen efter 3-1-nederlaget til Juventus. Men Nicolai Jørgensen havde omvendt ikke svært ved at pege på de positive oplevelser, der klart har overskygget de negative i årets Champions League for de danske mestre.

- Jeg synes sgu, vi gjorde en god indsats i Torino. Vi lavede to uheldige straffespark, ellers synes jeg, vi stod fantastisk og forsvarede godt.

- Vi offensivspillere fik ikke skabt nok, men fik måske heller ikke så meget at arbejde med. Udfaldet var ikke så heldigt, som vi håbede på, men generelt kan man sige, det er helt vildt, at vi i så hård en gruppe fortsat har muligheden for at kvalificere os til Europa League, sagde Nicolai Jørgensen.

Se også: FCK's uheldige helt: Jeg ER videre

Den offensive FCK-profil kom i minutterne efter nederlaget til Juventus med et par skuffede udfald mod sine holdkammerater, og især de to unødvendige straffespark, FCK’erne begik i kampen, men dagen derpå så Nicolai Jørgensen mere positivt på verden.

- Vi kan tage meget med fra de hidtidige præstationer i Champions League. Flere spillere er vokset meget, specielt Ragnar Sigurdsson, Olof Mellberg, Pierre Bengtsson og Thomas Delaney, lød roserne fra Jørgensen rettet mod både unge og rutinerede medspillere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere