UEFA flytter FCK's træning

FCK havde en usædvanlig sidste træning før kampen om Europa League-billetter mod mægtige Real Madrid

Ståle Solbakken måtte 'nøjes' med forholdene på Jens Jessens Vej mandag aften. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ståle Solbakken måtte 'nøjes' med forholdene på Jens Jessens Vej mandag aften. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): FC København-truppen trænede mandag på deres eget træningsanlæg og ikke i Parken, som de plejer før Champions League-kampe.

UEFA har kigget på banen i Parken og mener ikke, at både FCK og Real Madrid kan træne på banen, hvis den også skal kunne bruges i Europas fineste fodboldturnering tirsdag aften.

Og eftersom Real Madrid har krav på at træne i Parken, måtte FCK-truppen mandag træne, hvor de plejer, nemlig under projektørerne på Peter Bangs Vej.

- Vi spillede kamp i Parken i lørdags, så den undskyldning kan vi ikke bruge, sagde Ståle Solbakken på dagens pressemøde om den manglende Parken-træning.

- Vi har en fornemmelse af banen. Der er jo sket noget med den i de 14 dage mellem Viborg-kampen og FCV-kampen. Vind og sne og slud og regn har ikke været godt for banen.

Se også: Greenpeace-aktion afbryder Real-stjerner i ParkenSe også: FCK-stjerne testet før Madrid-brag

- Så hvis UEFA mener, at det gør en forskel for banen, at vi ikke træner derinde, så må vi stole på dem – eller lade tvivlen komme dem til gode.

- Banen er ikke perfekt. Men vi må nok være ærlige og sige, at det næppe er en ulempe for os, sagde Solbakken på mandagens pressemøde.

Hvad der til gengæld næppe bliver nogen ulempe for Real Madrid er, at Ronaldo efter tre kampe på sidelinjen formentlig spiller med tirsdag aften, hvor FCK har brug for point for at komme over i Europa League via en tredjeplads i CL-gruppespillet.

Se også: FCK går glip af stortalent

- Hvis man ser på det hold, Real Madrid spillede med i pokalen, så sparede de Benzema, Bale, Ronaldo, Modric, Alonso. De er vant til at spille mange kampe, så hvis de ikke spiller i morgen, får de lidt brudt deres kamprytme.

- Så jeg er meget sikker på, at de stiller med noget nær stærkeste opstilling. Men jeg så også den såkaldt næstbedste opstilling mod Galatasaray, og det gik meget godt. De vandt 4-1 med 10 spillere i 70 minutter. Så det bliver ikke let, konstaterede Solbakken på pressemødet før årets sidste kamp i Parken.

1 af 2 FCK-træningen mandag på anlægget på Frederiksberg. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 Ståle Solbakken måtte 'nøjes' med forholdene på Jens Jessens Vej mandag aften. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer