TV: Ronaldo modtaget med bar mave i København

Omkring 100 danske fans af Real Madrid havde taget opstilling foran Hotel Marriott i håb om et glimt af Christiano Ronaldo og de andre verdensstjerner fra 'kongeklubben'

Temperaturen nærmer sig frysepunktet i den danske hovedstad, men det kølige vejr kunne ikke afholde cirka 100 danske Real Madrid-fans fra at vente tålmodigt på deres helte, der landede i Københavns Lufthavn omkring klokken 13.00.

Det var en god blanding af drenge og piger, der havde taget opstilling foran Hotel Marriott på Kalvebod Brygge, hvor spillerne fra Real Madrid blev transporteret til direkte efter ankomsten til Danmark.

Læs også:

Se også: Ronaldo tilbage: Real har stjernerne med til København

Til skrig og råb trådte Christiano Ronaldo, Gareth Bale og Co. ud af spillerbussen og gik i rask trav ind i hotellet, mens de danske fans desperat forsøgte at fange stjernernes opmærksomhed.

En enkelt fan havde endda smidt trøjen og stod i bar overkrop. På maven havde han skrevet 'Ronaldo' med sprittusch.

- Han er bare fantastisk. Han er verdens bedste fodboldspiller, forklarede Fawad, der har været fan af Ronaldo så længe, han kan huske.

Læs også:

Se også: Surt show, FCK: Ronaldo indtager Parken

Desværre for Fawad og de andre ventende fans stoppede spillerne fra Real Madrid ikke op og uddelte autografer.

- Men vi vil følge dem resten af dagen, lovede Fawad og vennen Jonas.

FCK møder Real Madrid tirsdag aften klokken 20.45 i den sidste puljekamp i Champions League. Her skal københavnerne forsøge at spille sig til en tredjeplads i puljen, der giver adgang til næste runde af Europe League.

Se tv-reportage fra Real Madrids ankomst til København over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer