TV: Her skriver Ronaldo CL-historie

Real Madrids fænomenale portugiser skrev igen historie med sin scoring mod FCK

Ronaldo i nærkamp med Thomas Delaney i tirsdagens kamp. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Ronaldo i nærkamp med Thomas Delaney i tirsdagens kamp. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Selvfølgelig scorede han.

Og selvom Cristiano Ronaldo nonchalant tillod sig at brænde et straffespark i Parken mod FC København tirsdag aften, skrev den fantastiske portugiser sig alligevel ind i Champions League-historien med sit mål.

Han kommer nemlig op på ni mål i samme gruppespil i den fornemmeste af alle klubturneringer, og det er flere end nogen anden i historien.

Hernan Crespo (2002-03), Filippo Inzaghi (2002-03), Ruud van Nistelrooy (2004-05) og Zlatan Ibrahimovic (2013-14) har alle nået otte mål i samme sæsons gruppespil. Men dem har Ronaldo altså passeret nu.

Målet var i øvrigt Real Madrids 20. i denne sæson. Det tangerer Manchester United (1998-99) og FC Barcelona (2011-12). Havde den gode Ronaldo scoret på det straffespark, havde madrilenerne fået rekorden alene.

Her får Delaney underkendt mål mod Real

FCK har scoret... eller nej ikke alligevel

Portugiserens mål var i øvrigt Real Madrids mål nummer 800 i Mesterholdenes Europa Cup/Champions League - og nummer 972 i alle europæiske turneringer siden begyndelsen i 1955.

Ronaldo er oppe på 15 Champions League-mål i år. Det er rekord. Lionel Messi leverede 13 mål i 2012, hvilket var rekord.

Reals topscorer har i alt scoret 60 CL-mål. Han er treer på en alle tiders mest scorende liste - fem mål efter Messi - og 11 mål efter Raúl.

0 kommentarer
Vis kommentarer