Sne og hagl udsætter afgørende kamp i FCK's gruppe

Champions League-braget Galatasaray-Juventus afbrudt ved 0-0 på grund af kraftige sne- og haglbyger - kampen genoptages onsdag

Banen blev hurtigt dækket af sne i Istanbul tirsdag aften.
Banen blev hurtigt dækket af sne i Istanbul tirsdag aften.

Kun 31 minutter nåede Galatasaray og Juventus at spille, inden hagl og et kraftigt snevejr afbrød opgøret i Istabul tirsdag aften.

Græsset var ellers fint og grønt, da de to hold startede opgøret, men det begyndte hurtigt at hagle og sne kraftigt, og efter 31 minutter valgte dommer Pedro Proença at afbryde kampen.

Alle streger var på det tidspunkt dækket af sne og hagl, og så er det altså svært at spille fodbold - også selvom man forsøger sig med en orange bold.

Den portugisiske dommer talte kort med de to holds spillere, inden han sendte dem i omklædningsrummet.

Det tyrkiske stadionpersonale forsøgte med sneskrabere at rydde banen for sne, mens linjerne blev kridtet op med rødt, men missionen lykkedes ikke.

Efter lidt over en halv times venten kunne Proença konstatere, at vejret ikke var blevet bedre, og han valgte derfor at afbryde opgøret med den begrundelse, at banen var for farlig at spille på. En beslutning, som begge anførere var enig i.

Stillingen var på det tidspunkt 0-0, og UEFA har besluttet, at kampen ikke skal spilles forfra. De resterende 59 minutter bliver sparket i gang onsdag kl. 13.

Begge hold jagter andenpladsen i gruppen, der giver adgang til 1/8-finalerne. Juventus lå nummer to med seks point før aftenens kamp, mens Galatasaray havde fire point på tredjepladsen.

Se det voldsomme haglvejr i Istanbul i tv-klippet herunder:

Voldsomt haglvejr afbryder Galatasaray-Juventus

1 af 2 
2 af 2 Banen blev hurtigt dækket af sne i Istanbul tirsdag aften.
0 kommentarer
Vis kommentarer