Mellberg: Ronaldo kan blive verdens bedste nogensinde

FC Københavns Olof Mellberg mener, at Cristiano Ronaldo kan blive verdens bedste gennem tiderne

Cristiano Ronaldo er den bedste spiller, som Olof Mellberg har stået over for i sin fodboldkarriere.

Det fortæller den svenske forsvarsspiller, efter at han og FCK tabte 0-2 i Parken til Real Madrid, hvor Ronaldo fik scoret en enkelt gang i Champions League-kampen.

- Ronaldo laver sine mål på alle mulige måder. Og det er utroligt imponerende. Jeg har mødt ham mange gange, siden han var en ung spiller. Både i Premier League og på landsholdet.

- Han har måske været verdens bedste eller i hvert fald i top-2 over de seneste 10 års tid.

- Jeg tror helt sikkert, at vi kommer til at snakke om ham som verdens bedste igennem tiderne om 20-30 år. Det er utroligt, hvad han præsterer hver uge, siger Mellberg.

Se også: TV: Her skriver Ronaldo CL-historie

FCK er færdige i Europa efter nederlaget, som betød, at københavnerne endte på sidstepladsen i gruppen med fire point.

- Vi er ikke tilfredse. Det var målet, at vi ville avancere i Europa på en eller anden måde. Men gruppen var for svær for os. Det må vi konstatere, siger Mellberg.

Efter en sæsonstart med tre nederlag i Superligaen og en bundplacering er præstationerne blevet bedre for FCK, mener Mellberg.

- Vi begyndte sæsonen katastrofalt, men siden har det set bedre og bedre ud. Vi kan også tage flere gode præstationer med os i Champions League.

- Vi holdt ikke i alle 90 minutter i flere af kampene - frem for alt i udekampene. Det er det, som blev afgørende, fastslår Mellberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer