Sensation af FCK-talenter

Sådan skal det gøres: FC Københavns U19-hold er klar til forårets 1/8-finaler efter dramatisk sejr over Real Madrid

FC København kan tirsdag aften sikre sig en plads i forårets 1/16-finaler i Europa League, hvis de danske mestre får et point mere end Galatasaray.

Inspirationen kan meget passende findes på klubbens U19-mandskab, der tidligere på aftenen ganske sensationelt besejrede Real Madrids ungdomsmandskab med 3-2 i UEFA Youth League.

Det imponerende resultat fuldender et fremragende efterår for mandskabet i turneringen og sikrer dem samtidig en plads i forårets 1/8-finaler - foran Juventus og Galatasaray. Holdet er gået gennem gruppespillet uden et eneste nederlag.

Det begyndte godt med Yones Felfels scoring for hjemmeholdet efter 17 minutter, men to scoringer af henholdsvis Sáez Carrillo og Legaz efter 42 og 59 minutter ændrede fuldstændig billedet.

Kort efter var færøske Brandur Olsen stærkt medvirkende til, at kampen igen tippede. Han blev spillet fri i dybden, tog et hurtigt træk forbi målmand Oliveros, der havde bevæget sig ud af sit straffesparksfelt, og blev nedlagt af den fremadstormende keeper.

Frispark på kanten af feltet, men vigtigere: udvisning til målmanden, der naturligvis følte sig stærkt forudrettet.

Det gav et naturligt overtag til hjemmeholdet, der nogle minutter senere fik udnyttet situationen, da Sáez begik straffespark på Felfel.

Mikkel Wohlgemuth sendte sikkert bolden til venstre for målmanden, der ikke nåede ud til afslutningen. Og da Marcus Mathiesen tre minutter senere - lidt i blinde - sparkede bolden mod mål blandt venner og fjender efter et hjørnespark, formåede en Real-forsvarer kun at snitte bolden inde på målstregen, og så stod den pludselig 3-2 til FCK.

Der trækkes lod til 1/8-finalerne 16. december.

Læs mere om turneringen og de deltagende hold her

0 kommentarer
Vis kommentarer