TV: CL-klub fik historisk mange røde kort

Anderlecht skrev Champions League-historie tirsdag aften, da de sluttede kampen med blot otte mand på banen efter tre røde kort

Anderlecht's målmand Silvio Proto var en af de tre, der fik rødt kort tirsdag aften (Foto: Zuma Press)
Anderlecht's målmand Silvio Proto var en af de tre, der fik rødt kort tirsdag aften (Foto: Zuma Press)

Olympiakos spillede sig med en 3-1 sejr over Anderlecht tirsdag aften videre i Champions League, men det var gæsterne, der blev historie-skriverne.

For de gæstende belgiere sluttede kampen med blot otte mand på banen, efter udvisninger til Cheikhou Kouyaté, Fabrice N'Sakala og Silvio Proto. Det er aldrig før sket i CL-historien, at et hold har fået tre røde kort i kampen.

Mindre kuriøs bliver kampen ikke af, at Anderlecht også formåede at begå tre straffespark. Det var dog ikke første gang, det er sket. I 2010 fik Tottenham også tre straffespark i deres 4-1 sejr mod Twente. Olympiakos formåede dog blot at score på et enkelt af de tre spark, og dermed blev de de første til at brænde to spark i en kamp siden 2009.

Du kan se højdepunkterne fra kampen i toppen af artiklen. I gruppens anden kamp vandt Benfica 2-1 hjemme over PSG, der var uden Zlatan. Benfica napper tredjepladsen i gruppen og en plads i Europa League i 2014. Højdepunkter fra den kamp kan du også se i klippet i toppen af artiklen.

Se også: TV: Her er beviset - fodboldspillere er tøsedrengeSe også: TV: Her gør Wiland Ronaldo til grinSe også: FCK klar med ny million-strategi

0 kommentarer
Vis kommentarer