Greenpeace-aktion afbryder Real-stjerner i Parken

Real Madrids pressemøde i Parken blev afbrudt, da et Greenpeace-banner med fordømmelse af en Champions League-hovedsponsor tonede frem

Carlo Ancelotti og Pepe overraskes af Greenpeaces aktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Carlo Ancelotti og Pepe overraskes af Greenpeaces aktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

PARKEN (Ekstra Bladet): Pepe vidste ikke rigtigt, hvad han skulle mene, da han bøjede sig bagover.

Carlo Ancelotti valgte at smile lidt ad situationen. Og akavet var det under alle omstændigheder.

Kort efter 18.30 mandag aften indledte Real Madrid sit pressemøde i Parken forud for morgendagens Champions League-brag mod FC København.

Få minutter senere blev forsvarsspilleren Pepe og cheftræner Ancelotti afbrudt, da et lærred begyndte at glide ned bag podiet – helt ud af det blå.

’Save the Arctic – show Gazprom the red card’ stod der på det røde lærred, mens logoet for miljøorganisationen Greenpeace også var at se på lærredet.

Pepe holdt op med at tale, Ancelotti smilede, og banneret kom til at hænge bag Real-stjernerne et minuts tid, før FC Københavns kommunikationschef Christian Wolny, bevæbnet med en cola, kom springende ind fra højre og resolut vippede banneret bagover, så fotograferne nu igen kunne få deres skud af Pepe og Ancelotti foran skiltet med Champions Leagues sponsorer – heriblandt altså Gazprom.

Se også: FCK-stjerne testet før Madrid-brag

Pepe havde efterfølgende svært ved at holde op med at smile, som om den mærkelige situation havde vendt alt på hovedet. Spørgsmålene fra de mange spanske journalister var da også til at smile af.

På det 20 minutter lange pressemøde måtte den portugisiske forsvarsspiller og træner Ancelotti gang på gang svare på 'personalespørgsmål'. Hvorvidt Pepe spiller i Real Madrid i næste sæson, hvorvidt Di Maria gør, hvorvidt Xavi Alonso gør. De spanske journalister har ikke adgang til Madrid-stjernerne i hverdagen, så når de har bare én af dem på et pressemøde, skal de have svar på alle de spørgsmål, der overhovedet kan tænkes.

Først i de sidste par minutters kom der et par spørgsmål om FCK - fra de danske journalister - hvorefter Carlo Ancelotti gav standardsvaret, som er noget i retning af:

- Vi ved, at FC København er et andet hold på hjemmebane, end de var i Madrid. Det bliver en svær kamp. Men vi er kommet for at vinde.

Se også: TV: Ronaldo modtaget med bar mave i København

1 af 3 Carlo Ancelotti og Pepe overraskes af Greenpeaces aktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 3 Carlo Ancelotti og Pepe overraskes af Greenpeaces aktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 3 Carlo Ancelotti og Pepe overraskes af Greenpeaces aktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer