TV: City stoppede Bayerns vanvidsstime

De forsvarende Champions League-mestre satte en 2-0-føring over styr på hjemmebane

Fernandinho og James Milner kunne juble over en overraskende Manchester City-sejr i München (Foto: AP)
Fernandinho og James Milner kunne juble over en overraskende Manchester City-sejr i München (Foto: AP)

MÜNCHEN (Ekstra Bladet): Bayern Münchens utrolige stribe med 11 sejre i træk i Champions League er ovre efter et surrealistisk kollaps mod Manchester Citys b-kæde hjemme på Allianz Arena.

Efter 12 minutter var Bayern så småt ved at trække i de velkendte lederhosen og forberede en triumfparade på U-Bahn richtung Marienplatz.

Franck Ribéry havde indledt kampen som en oplagt Ballon d’Or-vinder. Matchet over for tunge, kantede Micah Richards var det et matchup, der bare var dømt til at falde ud til Bayerns fordel.

Se også: Disse 16 hold er videre i Champions League

Først en stikning til en helt fri Thomas Müller til 1-0 på kanten af det lille felt efter bare fem minutter.

Og siden en lige så sublim sag til Mario Götze, der fik evigheder i straffesparksfeltet til at vende og lægge kuglen forbi Joe Hart til 2-0.

Boldbesiddelsen lå på det tidspunkt på voldsomme 80 procent til Champions League-mestrene. Og der var intet som helst der antydede, at der var nogen som helst vej oind i kampen for gæsterne.

Men en skade til Micah Richards kort efter skulle ende som en skjult gave til City-manager Manuel Pellegrini.

Se også: Sne og hagl udsætter afgørende kamp i FCK's gruppe

Han blev tvunget til at sende Pablo Zabaleta på græs, mens Micah Richards på samme tid lignede en mand, der både var ærgerlig og taknemmelig for at slippe for mere Ribéry-tortur.

Franskmanden lagde såmænd ud med at gøre Zabaleta rundtosset med sine finter, og vendingen lå ikke i kortene.

Men så satte Bayern München kampen på autopilot og ikke en gang en tilfældig reducering fra David Silva midt i første halvleg kunne kickstarte hjemmeholdet.

Og så er Manchester Citys b-kæde med Fernandinho, Edin Dzeko og James Milner altså ikke ringere end de er klar til at slå til, når modstanderen tillader det.

Se også: TV: Dansk eksdommer: Klart frispark af Delaney

I den sammenhæng fik James Milner en nøglerolle, da han i løbet af tre minutter først fremtvang det straffespark, som Aleksandr Kolarov omsatte til 2-2.

Var der virkelig straffe til City her?

TV: Var der virkelig straffe til City her?

Og siden profiterede han af en kæmpe gave fra det tidligere Manchester City-flop, Jerome Boateng, der sparkede forbi bolden og efterlod 3-2 målet til James Milner.

Se målet i tv-klippet herunder:

TV: Milner bag vanvittigt City-comeback

Dermed var Manchester City surrealistisk nok blot ét mål fra at snuppe gruppesejren. Og det burde være faldet, da Alvaro Negredo slap alene igennem med ti minutter igen. Men en skidt førsteberøring forpurrede muligheden.

Og så slap Bayern München for den helt store nedtur – og de kan nok i den sammenhæng komme over at sejrsstimen blev stoppet ved 11.

0 kommentarer
Vis kommentarer