TV: Her er beviset - fodboldspillere er tøsedrenge

Forskellen på indstillingen i Europa og USA er til at atge og føle på, når det kommer til sport i snevejr

Da dommeren i aftes afbæste Champions League-kampen mellem Galatasaray og Juventus, var der formentlig ikke den store respekt at hente hos de NFL-spillere, der i weekenden lod sne være sne og spillede en hel kamp i et sindssygt snevejr i Philadelphia, hvor Eagles tog imod Detroit Lions.

Se også: Se karaktererne: Bolaños var dårligst

Det væltede ned med sne i så store mængder, at kameraerne dårligt kunne finde spillerne i masserne, og på banen lå sneen så dybt, at spillernes ankler i lang tid var dækket til. De fleste spillere så ud til at nyde de vanvittige betingelser og var næsten som børn igen.

Se også: TV: Her gør Wiland Ronaldo til grin

I Istanbul var scenerne helt anderledes. Først kom haglen væltende ned over spillerne fra Galatasaray og Juventus og siden sne, men efter en byge sluttede begge dele, og man gik straks i gang med at skrabe banen fri.

Men da stregerne og det ene felt var skrabet grønt igen, afblæste dommer Pedro Proença fra Portugal kampen - han gad i ikke futte rundt i snevejret med sine solbrune fødder i kampens resterende 59 minutter. I stedet spilles kampen færdig i dag kl 14.

0 kommentarer
Vis kommentarer