Jule-auktionen går amok: SÅ dyr er Ronaldo!

Real Madrid donerede en signeret trøje til Ekstra Bladets og Dansk Folkehjælps julehjælpsindsamling – i skrivende stund koster den 21.000 kr. hos Lauritz.com

Vurderingen lød på 2500 kroner – men nu er vi tæt på at kunne gange vurderingen med ti!

Markedskræfterne – eller måske er det ’blot’ danskernes ønske om at hjælpe de dårligst stillede danske børnefamilier med at kunne holde en dejlig jul med gaver til ungerne? – er i gang med at tale sit tydelige sprog.

Den fodboldtrøje, som Real Madrid donerede tirsdag aften, og som Cristiano Ronaldo efterfølgende signerede, satte vi på Ekstra Bladet til salg på Lauritz.com. Hver en krone fra auktionen, der udløber på mandag, 16. december, kl. 20.00, går ubeskåret til Dansk Folkehjælps julehjælpsindsamling, og allerede nu kan vi konstatere, at Ronaldo med sin eftertragtede signatur kommer til at hjælpe rigtig mange økonomisk dårligt stillede danske familer.

Kort før kl. 9.30 fredag morgen kom buddet på trøjen med den portugisiske verdensstjernes autograf op på svimlende 21.000 kroner!

Også Gareth Bale satte sin signatur på en Real Madrid-trøje, og det stykke tekstil med waliserens underskrift var fredag morgen oppe i 8000 kroner hos Lauritz.com.

Se også: Vi fik trøjerne alle ville ha' - nu sælger vi dem!

Vi skal kraftigt understrege, at de to trøjer IKKE er dem, som Ronaldo og Bale bar under kampen mod Champions League, men det er officielle Real Madrid-trøjer med verdensstjernernes autografer på.

Den skarpe iagttager vil nok bemærke, at der står 'All my best wishes' med påfaldende ens håndskrift på de to trøjer. Forklaringen er simpel, og som mange nok har gættet: En (lidt for) hjælpsom medarbejder fra Real Madrids presseafdeling skrev ordene, inden trøjerne blev overrakt til stjernerne, thi der er vel grænser for, HVOR meget man kan bede verdensstjernerne selv om at skrive! Men autograferne er altså gode nok. Udført af Ronaldo og Bale i egne, høje personer.

Real Madrids pressechef viderebragte tirsdag aften en hilsen fra Cristiano Ronaldo:

- Det bør være en menneskeret for ethvert barn at få en gave til den største højtid. Hvis min signerede trøje kan bidrage til dette formål for børnene i de dårligst stillede danske familier, er jeg meget glad og stolt over det, fastslår det portugisiske fodboldfænomen.

Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, udtaler:

- Vi er overvældede og meget taknemmelige over den store opbakning til auktionen. Pengene falder på et tørt sted til en masse familier, der i den grad har brug for julehjælp.

Du kan deltage i auktionen på Lauritz.com her

0 kommentarer
Vis kommentarer