CL-lodtrækning: Her er klubberne ingen vil møde

Manchester City og Bayern München ligner på forhånd de to sværeste modstandere, når der klokken 12 bliver trukket lod til 1/8 finalerne i fodboldens Champions League

Manchester City er endt i andet seedingslag efter at være blevet toer i deres pulje (Foto: AP)
Manchester City er endt i andet seedingslag efter at være blevet toer i deres pulje (Foto: AP)

Klokken 12 trækker UEFA lod til knockout fasen i Champions League.

De fleste vil medgive, at der på dette tidspunkt i turneringen ingen ’lette’ kampe er tilbage. Alligevel skiller to klubber sig ud, som må betegnes som absolut skrækmodstandere for et hvert mandskab de måtte møde.

Bayern München og Manchester City har hver især vist storform i deres seneste kampe og med to så uindtagelige hjemmebaner, venter der enhver gæstende klub en ordenlig mundfuld.

Se også: Pep: Bayern er ikke Europas bedste

Manchester City blev knebent toer i Gruppe D efter mægtige Bayern München, men sluttede gruppespillet af på fornemmeste vis, ved at slå de tyske mestre og forsvarende Champions League vindere med 3-2 på ellers uindtagelige Alliance Arena, hvor tyskerne indtil da ikke havde tabt imponerende 24 hjemmekampe i træk.

Se også: Dortmund-helt: Fantastisk følelse at score sejrsmål

Dermed befinder City sig i andet seedningslag og kan blive skrækmodstander for Barcelona, Real Madrid, Dortmund og Paris Saint Germain.

De to stor hold kan ikke møde hinanden i en 1/8 finale, da holdene mødte hinanden i gruppespillet. Fra andet seedingslag er det derfor Galatasaray, Olympiacos, Arsenal, Zenit, Milan, der skal tage sig i akt for de tyske giganter.

Husk du kan følge Champions League-lodtrækningen live på Ekstra Bladet fra kl. 12.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer