Drogba får to hjemmekampe mod Chelsea

Didier Drogba kalder sig selv for Champions Leagues lykkeligste mand efter mandagens lodtrækning

Didier Drogba kan se frem til et gensyn med Chelsea. (Foto: Lars Poulsen)
Didier Drogba kan se frem til et gensyn med Chelsea. (Foto: Lars Poulsen)

Didier Drogba fik en tidlig julegave, da der mandag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Pakken var ikke en af de bløde, eftersom der venter ivorianeren og Galatasaray en hård opgave, når de til foråret møder Chelsea i en duel, hvor vinderen forlænger livet i den prestigefyldte turnering.

Champions League-lodtrækningen som den så ud mandag (Foto: AP) Sport og Spil Alt om superkampene i Champions League

For Drogbas vedkommende betyder det et gensyn med gamle venner, og angriberen lægger ikke skjul på, at han ser frem til mødet med den klub, hvor han i en årene 2004-2012 havde sin storhedstid.

</p><p>På instagram har den stærke boksspiller <a href="http://instagram.com/p/h-1OZkOjCL/">lagt et billede op</a> af lodtrækningen, hvor han kommenterer udfaldet med stor begestring.</p><p>- Hvilken lodtrækning... Jeg er den heldigste mand i denne turnering. I begge kampe vil jeg være på hjemmebane. Vi ses om et par måneder, skriver Drogba.</p><p><b>Glæde og frygt i England</b><br /> Også i den engelske lejr bliver den forestående duel imødetset med en vis solid portion spænding og tilfredshed.</p><p>Det fremgår af Chelsea-stjernen Juan Matas <a href="http://blogs.grada360.com/juanmata/en/2013/12/16/en-diciembre-los-dias-vuelan/">seneste blogindlæg</a>, hvor den spanske kreatør i venlige vendinger kigger frem mod mødet med ivorianeren, som han nåede at være holdkammerat med i en enkelt sæson.</p><a id="_fcdd2542-1426-4b64-abae-76246a96aedd" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/article4826369.ece">FCK trak Barcelona i Youth League</a><br /><br /><p>- Vi spiller mod Galatasaray, og vi har Drogba tilbage på 'broen' (Stamford Bridge, red.). Han har været en af de mest betydningsfulde spillere i Chelseas historie og en person, jeg var heldig at spille sammen med det år, hvor vi vandt Champions League, skriver Mata.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p>So... Didier is back <a href="https://twitter.com/search?q=%23ChampionsLeague&amp;src=hash">#ChampionsLeague</a><a href="https://twitter.com/search?q=%23Galatasaray&amp;src=hash">#Galatasaray</a><a href="http://t.co/CViDuXDshW">pic.twitter.com/CViDuXDshW</a></p>— Juan Mata García (@juanmata10) <a href="https://twitter.com/juanmata10/statuses/412551325532975106">16. december 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Det er dog ikke kun på spillerfronten, at forventningerne til den store dyst bliver foldet ud.</p><p>London-klubbens manager, José Mourinho, nævnte allerede i sidste uge, at han både frygtede og håbede, at lodtrækningen ville resultere i en parring mellem Galatasaray og Chelsea.</p><a id="_70ce017b-2380-421b-b4e0-2791b14acade" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/article4616201.ece">Giga-brag venter i Champions League</a><br /><br /><p>- Det vil blive meget vanskeligt. Specielt i Galatasaray, hvor det er et helvede. Det er meget svært at spille der. Jeg prøvede det i sidste sæson med Real Madrid, sagde Morinho ifølge <a href="http://www.dailystar.co.uk/sport/football/355450/Jose-Mourinho-I-d-go-to-hell-for-Chelsea-legend-Didier-Drogba">Daily Star</a>.</p><p>- Men jeg synes, at Didier (Drogba, red.) fortjener at komme her og føle passionen og respekten. Jeg ville elske det. Bring kongen tilbage til Stamford Bridge.</p><p>Den bøn er nu blevet hørt. Men inden duellen kommer dertil, skal første akt af forestillingen finde sted i Istanbul. Her falder tæppet i midten af februar.</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer