City jubler - de andre frygter hinanden

Allerede i ottendedelsfinalen i Champions League vil et par af de store favoritter ryge ud. Det sker, når Bayern München møder Arsenal og Barcelona render ind i Manchester City

Flere af favoritterne ryger tidligt ud af Champions League, når Bayern München møder Arsenal og Barcelona møder Manchester City allerede i ottendedelsfinalen. (Foto: AP)
Flere af favoritterne ryger tidligt ud af Champions League, når Bayern München møder Arsenal og Barcelona møder Manchester City allerede i ottendedelsfinalen. (Foto: AP)

Det bliver formentlig med blandede følelser for sportsdirektør, Txiki Begiristan, når Manchester City møder Barcelona i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Han var en af Barcelonas bærende spillere tilbage i 90'erne og blev siden sportsdirektør i klubben. Nu repræsenterer han Manchester City, og selv om han formentlig stadig har en rest af følelser for sin tidligere, spanske klub, så glæder han sig til at slå det katalanske flagskib ud af Champions League.

- Det bliver en fantastisk kamp! Vi har et hold fyldt med selvtillid, som lige har vundet over de forsvarende mestre - både i München og hjemme. Vi har vist, at vi kan score i alle kampe, og hvis man vil vinde Champions League, skal man jo slå de største hold - og dem er Barcelona et af, siger han til klubbens hjemmeside.

Se også: Giga-brag venter i Champions League

Knap så begejstret er Barcelonas træner, Gerardo Martino, for udsigten til to kampe mod Manchester City. På et pressemøde efter dagens træning indrømmede han, at han helst havde undgået City.

- Jeg kender City godt. De har mange gode spillere og let ved at score mål. Nøglen for os bliver at være godt nok forberedt, når vi mødes til februar, sagde han efter træningen.

Se også: CL-lodtrækning: Her er klubberne ingen vil møde

I det andet store brag møder forsvarende Champions League-mester Bayern München Premier Leagues førerhold Arsenal.

Hos det tyske storhold fyldte frygt og respekt mere end begejstring, da lodtrækningsresultatet stod klart.

- Der var lettere og mere behagelige modstandere i puljen. Men du kan ikke ændre lodtrækningen. Vi ved, at dette er en fjende, der skal behandles meget respektfuldt, så det vil vi gøre. Vi bliver nødt til at levere to gode kampe, hvis vi skal gå videre, siger sportsdirektør Karl-Heinz Rummenigge til klubbens hjemmeside.

For Arsenal-angriberen Lukas Podolski bliver ottendedelsfinalen et gensyn med sin tidligere klub Bayern München.



<br /><br /><p>- Hvilken lodtrækning! Vi skal møde Bayern igen, skriver han på twitter.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer