Annonce:
Annonce:

Bayern betaler del af fansenes CL-billetter

Når Bayern München gæster Arsenal i Champions League, vil den tyske klub betale en ordentlig sjat af billetprisen for de næsten 3000 medrejsende fans.

Bayern München fans under Champions League-finalen mod Dortmund (Foto: AP)
Bayern München fans under Champions League-finalen mod Dortmund (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Det er væsentligt dyrere at gå til fodbold i England end i Tyskland, men for en aften bliver den forskel udlignet. Når Bayern München den 19. februar gæster Arsenal på Emirates Stadium, vil klubben således betale en god portion af billetprisen for sine fans.

Normalt ville de enkelte billetter stå i 75 euro (560 kroner), men Bayern betaler 30 euro, så hver fan kun skal slippe 45 euro (335 kroner). Det gør de som en tak for den flotte støtte, de modtog i det forgange år, hvor holdet vandt næsten alt, hvad der vindes kunne.

- Vi har modtaget 18.000 ansøgninger til de 2974 billetter, Arsenal har stillet til rådighed. Arsenal forlanger 62 pund (75 euro) per styk. Fansenes støtte løftede Bayern sidste år. Faktum er, at denne loyalitet til så mange kamp ikke kun tager megen tid, men også skaber et stort hul i tegnebogen, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Derfor vil alle Bayern-fans, som køber en billet til kampen i London den 19. februar, kun betale 45 euro. Det er ment som en lille tak for jeres fantastiske støtte i 2013.

Champions League-opgørene mod Arsenal bliver desuden en gentagelse af sidste års ottendedelsfinaler, hvor Bayern slog Arsenal 3-1 i London og dermed gik videre på reglen om udebanemål efter et 2-0-nederlag på hjemmebane.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: