TV: Vanvidsopvisning af Real Madrid

Selvom Real Madrid har en skidt statistik ude mod tyske hold, havde 'kongeklubben' ingen problemer med Schalke 04, der blev slagtet med hele 6-1 i Champions Legaue

Real Madrid havde ikke problemer med at hente en sejr i den første af to Champions League-kampe mod Shcalke 04 i 1/8-finalerne. (Foto: AP/Martin Meissner)
Real Madrid havde ikke problemer med at hente en sejr i den første af to Champions League-kampe mod Shcalke 04 i 1/8-finalerne. (Foto: AP/Martin Meissner)

Real Madrids europæiske udebanestastik mod tyske hold er grimmere end skønhedens behårede udyr i Disney-fortællingen.

25 gange har Madrids drenge spillet på tysk udebanegræs i europæisk sammenhæng. Hele 18 gange har 'kongeklubben' tabt, og kun én gang har den fået en sejr.

Men den grumme tysker-statistik lavede Madrids stjerner godt og grundigt om på ude mod Schalke 04 i den første af to 1/8-finale-opgør i Champions Legaue.

Madrilenerne massakrerede Schalke med hele 6-1. Benzema scorede to, og det samme var tilfældet for Bale og Ronaldo.

Allerede efter små 15 minutters spil bankede Karim Benzema spanierne foran. Franskmanden modtog en fiks hælaflevering fra Ronaldo, der blev rattet undervejs, men Benzema satte sikkert bolden ned i hjørnet uden chance for Ralf Fährmann i Schalke-målet.

Se Benzemas-føringsmål her:
TV: Her sender Benzema Real på vinderkurs

Bare fem minutter senere var den gal igen for Schalkes kongeblå forsvarsmur. Gareth Bale tog sig en dribletur ude i højre side, endte inde i feltet og sparkede bolden ind i nærmeste målhjørne til 2-0.

Ronaldos vilde solo-show
Cristiano Ronaldo ville ikke stå tilbage for sin walisiske 'partner in crime'. Portugiseren havde flere farlige forsøg i løbet af de første 45 minutter.

Først sendte han et hårdt spark på stolpen, og senere måtte Fährmann frem med de lange arme for at afværge endnu et skarpt Ronaldo-hug.

I begyndelsen af 2. halvleg gik den ikke længere for Fährmann. Ronaldo tog en lang dribetur, satte en flok Schalke-forsvarere af med en række husmandsfinter, og til sidst smaskede han bolden ind til 3-0.

Og det blev værre endnu for Schalke. Få minutter efter 3-0-målet spillede Ronaldo et-to med Benzema, der afsluttede flat inde i feltet og gjorde det til 4-0.

Se Benzemas gennemspillede 4-0-scoring her:
TV: Se Benzema og Cristiano med flot ballet-mål

Her stoppede den totale ydmygelse ikke. Gareth Bale havde mere i sig og gjorde det til 5-0.

Waliseren blev sendt af sted i dybden af Sergio Ramos, og med et kraftfuldt løb med bolden bragte Bale sig ind i feltet og sparkede spanierne tæt på tenniscifre med sin anden scoring.

Tenniscifre til sidst
Det blev til tenniscifre, da Ronaldo til allersidst afdriblede en sprællende Fährmann og satte bolden sikkert ind til 6-0.

Få sekunder før slutfløjt sendte Klaas Jan Huntelaar en fabelagtig helflugter ind bag Iker Casillas, som knap nok nåede at løfte handskerne.

Der spilles returopgør den 18. marts på Santiago Bernabeu i Madrid. Men her har Schalke nok næppe meget andet end den dødkedelige 'ære' at spille for.

0 kommentarer
Vis kommentarer