Moyes: Vi er bare glade for at være med

Manchester Uniteds manager mener, at hans hold har trukket Champions League-favoritterne i kvartfinalen

Foto: AP/Jon Super
Foto: AP/Jon Super

Manchester Uniteds hårdt prøvede manager, David Moyes, vidste ikke, om han skulle grine eller græde, da Bayern München fredag blev udtrukket som Uniteds modstander i Champions League-kvartfinalen.

På den ene side er skotten lykkelig over, at hans hold er blandt de sidste otte i turneringen. Men omvendt kunne United ikke have trukket en værre modstander end de regerende Champions League-mestre.

Se også: Se listen: Disse stjerner afgør Champions League

- Da vi for en uge siden var bagud med 0-2 mod Olympiakos, tror jeg ikke, at der var mange, der så os i en kvartfinale. Så på mange måder betød det ikke det store for mig, hvem vi trak, siger Moyes til klubbens hjemmeside.

- Men jeg bliver nødt til at sige, at vi har trukket favoritterne, som også er indehavere af Champions League-trofæet, så det er virkelig en hård lodtrækning. Men det er også nogle kampe, som jeg ser meget frem til, tilføjer han.

Se også: Bayern-stjerne tilfreds med Manchester United

Manchester United indleder kvartfinalen på hjemmebane 1. april. Og David Moyes ærgrer sig over, at den afgørende kamp ikke skal spilles på Old Trafford:

- Jeg tror, at hvis man er gammeldags, så vil man altid gerne have hjemmebane i returopgøret. Det vil være at foretrække, bliver jeg nødt til at sige.

Returkampen i München spilles 9. april på Allianz Arena.

0 kommentarer
Vis kommentarer