Atlético vil slå Barcelona på hårdt arbejde

Atlético Madrid tror på sin chance for at slå FC Barcelona ud af Champions League-kvartfinalen

Atleticos Diego Godin (tv.) forsøger at blokere Barcelonas Pedro Rodriguez i et tidligere ligaopgør i denne sæson. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Atleticos Diego Godin (tv.) forsøger at blokere Barcelonas Pedro Rodriguez i et tidligere ligaopgør i denne sæson. (Foto: AP/Andres Kudacki)

FC Barcelona og Atlético Madrid tørner sammen i den eneste kvartfinale mellem to hold fra samme nation i Champions League.

Under normale omstændigheder ville Barcelona bære favoritværdigheden, men i denne sæson har Atlético faktisk gjort det bedre end giganten. Atlético ligger aktuelt nummer to foran Barcelona i den spanske liga.

Se også: Bookmakere: Bayern genvinder titlen

Atléticos direktør, Clemente Valverde, forudser en åben kamp.

- Vi er nødt til at håndtere kampene, som vi har gjort hidtil. Barcelona har et enormt potentiale, men vi er et hold, der er baseret på hårdt arbejde.

- Jeg ved ikke, om det er en fordel eller ej at slutte hjemme på Calderon. I de seneste indbyrdes kampe har ingen været i stand til at vinde, siger Clemente Valverde til Canal Plus.

Se også: De går videre til CL-semifinalerne

I Barcelona har man stor respekt for modstanderen.

- Det er et hold, der presser intenst, og jeg har respekt for alt, hvad de gør, siger Barcelonas målmand Victor Valdés.

- Det er en modstander, vi kender meget godt. Somme tider kan det hjælpe – andre gange ikke. Det vigtige er at analysere kampen godt. Vi skal helst ikke slippe mål ind på hjemmebane for at have den bedste chance i returkampen.

Se også: Se listen: Disse stjerner afgør Champions League

De første møder i kvartfinalerne spilles 1. og 2. april, mens returkampene løber af stablen 8. og 9. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer