Diego Costa tvivlsom mod Barcelona

Atletico Madrid må vente til det sidste på, om topscoreren er kommet sig over sin lyskeskade

Diego Costa, som er så afgørende en brik på Atletico Madrids hold, er tvivlsom til det sidste (Foto: AP)
Diego Costa, som er så afgørende en brik på Atletico Madrids hold, er tvivlsom til det sidste (Foto: AP)

Tre gange har de spillet uafgjort i denne sæson, og opkomlingene fra Atletico Madrid håber formentlig at kunne gøre det igen i aften på Camp Nou i den første af to kvartfinaler i Champions League.

Men topholdet, der i denne sæson følger Real Madrid og aftenens modstandere fra Barcelona helt til dørs i kampen om det spanske mesterskab, kan være uden deres vel nok vigtigste våben.

Se også: Atletico Madrid tilbage på spansk-toppen

Holdets store angrebsprofil og suveræne topscorer med 25 ligamål og syv kasser i fem Champions League-kampe, Diego Costa, er nemlig tvivlsom til det sidste.

Han trak sig ud af lørdagens kamp mod Athletic Bilbao med en lyskeskade lørdag aften, trænede ikke søndag og var kun ude på Camp Nou i fem minutter mandag aften.

Se også: De går videre til CL-semifinalerne

Træner Diego Simeone udnævnte forleden Costa til at være lige så vigtig for sit hold, som Messi er det for Barcelona, men han vil ikke tage chancer med sin stjerneforward:

- Hvis Costa er helt fit, så spiller han. Ellers ikke. Jeg har talt med vores læge, og han evaluerer ham lige til det sidste. Så må vi tale om det og tage en afgørelse.

Se også: Sportens bedste aprilsnarre: Bendtner til Barca

De to hold kommer til at se en del til hinanden i denne sæson, for der venter yderligere en sæsonfinale i maj, hvor mesterskabet meget vel kan blive afgjort.

- Denne kamp bliver den sværeste, fordi det er på Camp Noau. I august var Barcelona ikke i den form, som de er i nu, og på Calderon var Messi kun på vej tilbage fra sin rygskade. Lige nu er de på toppen, og jeg er sikker på, at de vil prøve at trumfe en afgørelse igennem allerede i det første opgør, mener Diego Simeone.

0 kommentarer
Vis kommentarer